elif2424 Arkadaşlar uzun uzun çok yazmak istemiyorum ama başka birisiyle de konuşamıyorum. Öncellikle riskli bi hamilelik geçirdim ve ilişki başından sonuna kadar yasaktı sonra bebeğim 1 ay yoğun bakımda falan yattı baya sıkıntılı bi süreç geçirdik derken doğumdan 2 ay sonra falan ben eşimin bana yaklaşmaması adına çok şikayetçiydim bir sürü kavgalar çıkarttım defalarca konuştum bana bu sürede cinsellikten soğuduğunu söyledi biraz zaman ver falan dedi bende en zorlu süreçten geçen bendim bana bişey olmadıda sana noluyo diyorum şuan bebeğim 1 yaşında yeni yeni düzeliyor gibi geçen yine konuştuk bana hiç yaklaşmıyorsun diye çünkü 10 gün olmuştu artık konuşmak istemiyorum yani utanıyorum resmen bana her seferinde senin beni çekmen lazım o tarafa yani cinselliğe diyor hiç cilve yapmıyorsun sürekli suratın asık e haliyle bana yaklaşmayınca bi kaç gün sonra surat asmaya başlıyorum ben mi sana cilve yapıcam diyo bende benim bildiğim kadın naz yapar erkek götünde dolaşır diyorum dolaştır diyo istemem yan cebime koy diyeceksin diyo yani kısacası cilveli nasıl olucam gerçekten odun gibiyim ama bazen yaklaştığımda da hadi uyuyalım diyo her seferinde bende bidaha yaklaşmıyorum neyse öyle işte biraz akıl verirseniz sevinirim
kanalize elif2424 bebeğin büyümüş artık uyur da sen istediğinde ufak ufak mesajlar verebilirsin hazırlandığını belli edersin yada eve geldiğinde güzelce hazırlanırsın kapıdan girince sarılıp odaya gidebilirsiniz, güzel bir makyaj çekici bir ruj ve koku seksi kıyafetler gibi
esmer333 elif2424 aaa sanki esimle beni analtmissiniz ayni laflari bende duyuyorum, kadin v Cilve yaparmis fln , bende aksine odunun odunuyum ,, olmuyo yaniben yapamiyorm
HurremSultan elif2424 birşeyler geçmiş artık sağlıkla sıhhatle almışsınız kucağınıza eşin bir yerde haklı olabilir🤭 yani mesela bebeğin uyuyunca hızlıca dus alıp temiz giysilerini giyip kokularını sıkıp bı kahve vs. İle eşinin yanına gidiyor musun? Yoksa bebek uyudu e bende söyle yatayım o orda yatsın isterse gelir zaten mi diyorsun🙊🙊 bence en önemli sebep bu ilişkilerde çocuk olduğu için gün içinde birşey yapılmıyor gece olunca da yorgunum su bu diyip geçiliyor. Mesele ben hazirlanirdim ama eşim hiç birsey yapmazdı şimdi ben duştan çıkana kadar nargileyi hazırlar ben duştan cikinca giyinirken oda gidip işte parfüm diş fırçalama falan yapar bunu ben adet olsam bile yapar. Bu seyler biraz da sende bitiyor o yapmıyorsa sen yaptır soyle uyar once kırmadan güzelce baktın olmuyor kavga dövüşle😂😂
kimkimki elif2424 aslında karşılıklı bu tarz şeyler. Yani hep senin gitmen değilde biraz ondan biraz senden olması gerekli. Cilve taktiğine gelince de mesela ben mutfağı toplarken hadi bir kahve yap aşkım işim bitiyo derim o kahve yapmak için geldiğinde bardak alırken bir anda gırerım kollarının altına önüne geçirim kendimi yaslarım ona doğru. Yada banyoya girdiğinde eğer kızım uyuyorsa gider kapıyı çalarım müsaitse gırerım soyunurum hadi sen çık ben giricem derim 😅 sadece 1 saat için bile oje sürüp makyaj yaparım mesela. Gün içinde yanından geçerken ellerim otururken ellerim tuhaf tuhaf bakışlar atarım kızımızın görmediği yerlerde akşam napcaz diye kulağına fısıldarım 🤭 bazen sadece fırlamalık olsun diye dişimi değdiririm boynuna.. Seç beğen işte 🥳 Beni bu peride çok bozdu çok….
Lovely_00 kimkimki öyle deme peride bize çok iyi geldi 🫠kendimizi keşfediyoruz eşime nasıl yaklasmam gerektigini ben burda öğrendim duzeliyoruz yavaş yavaş 🤭
kimkimki Lovely_00 evet evet hakkını yiyemem 🤭 Bende şimdi eski postları geziyordum eskilerde ne tuhaf muhabbetler varmış öyle 🤦♀️ kidsciler gelmiş bir ara basmış falan 😅
Betybety elif2424 ay bende normalde odun kalas biriyim ama eşime aslaaa. çok cilveliyimdir. ben akşam işten gelmeden önce suslenirim kokular surerim tabi full makyaj yapar beklerim kocamı. ve kanlı bıçaklı olsak bile o kapıyı gülerek açarım. sarılırım sonra neyse yemek çay fasli sonra bebeleri uyuturu. hemen eşimin kucağına yada ayak ucuna otururum bugun seni ayrı özledim diye. tabi güzel sözler söylerim. eşimde çerez tabagi hazırlayalim der o sekilde ilerler. bazen seni şımartmama izin ver sen bunu hak ediyosun diyorum bu cümle cok mutlu ediyor mesela eşimi 2 gün sırıtır 😂😂😂
asyarana Arkadaşlar posta karışmak gibi olmasın ama ben bı ay önce ayın 18 de âdet oldum geçen ayda bi gün gecikti 19 da oldum yumurtlama hesaplayicim bu ayda 17 yazmış bugün ayın 20 si hala.olmadim olur muyum sizce yoksa hamile lik varmi