Dublex bir evdi üst kata çıkılan ahşap bir merdivendi ama böyle kıvrımlı dönemeç merdivenden değil düz şekilde olanlardandı. O sarsıntıyla merdiven duvardan ayrılıp yan yattı, sonrasında babamla yan komşu bi merdiven getirip onunla beni indirmişti ama gelmelerini beklerken okadar korkmuştumki çıglık kıyamet bağırıyordum tek şansım evin yıkılmamış olmasıydı. Zaten merdivenin olduğu yere ulaşmamda çok zor olmuştu. Oda kapımın sağında ve solunda giysi dolabı vardı, sarsıntıyla dolap kapıları açılıp birbiri üstüne binmişve ben hiç bir şekilde oda kapısını bulup dışarı çıkamamıştım yani o şiddetli sarsıntıda ben odamda dışarı çıkmak için kapı arıyordum karanlıkta dolap kapılarınında açıldığını farketmemiştim. Kabus gibiydi o yaşıma kadar ben hiç deprem görmemiştim oylesine kötüydüki.Binada çatlaklar oluşmuştu tabi yıkılmaması şanstı.Sonrasında o bina yerine yeni ev yapıldı ben yeni eve dahi adım atamadım biliyormusun.o binanın yeri gözümde öyle bir canlanıyorduki sanki kapıdan adım attığımda zifiri karanlık kuyuya basıyorum gibi oluyordum kapıdan içeri hiç giremedim.Binanın sağlamlığı evet önemli ama içerisindeki eşyasından tut herşeyine kadar aslında dikkat etmeliyiz.