• +18
  • en konforlu korunma yöntemi?

zattad
Bu tamamen tercih meselesi. Her korunma yöntemi herkese iyi gelmiyor. Maalesef en iyi korunma yöntemi şu diyebileceğim bir yöntem yok, her yöntemde az da olsa risk var ama eğer geri çekilme yapıyorsanız onu yapmayın.

belladonna niye ya ben 2 3 yıldır geri çekilme ile korunuyorm 😂 geri çekilin ve Allah’a dua edin olmaması için bana 💯 sonuç veriyor 😂

Oluyorumanlasana
      Yakın zamanda hap ve spiral ile hamile kalan bir den fazla tanıdıklarım olunca geri çekilmeyi düşünemiyorum 😀😀
      Ya benimde bir tanıdığım geri çekilme ile 4 senedir korunuyoruz dedi ama her erkek başaramaz onu sen yine de çok dillendirme de nazar değmesin 😁

zattad eğer lateks alerjisi falan yoksa bence prezervatif en iyisi ve zararsızı. Tabi erkeğin de kabul etmesi lazım. Doğumdan önce hap kullanıyodum benim için o da rahattı ama uzun süreli kullanımda maddi manevi açıdan zor. implant iğne hiç biri benim kafama yatmıyo açıkçası. Belki daha sonrasında spiral olabilir. Artık çocuk düşünmediğimde

belladonna Mesela ben 😂 eşimle geri çekilmeyle korunuyorduk kaza yaşadık gece 4 te ilişkiye girdik sabah 12 gibi hapı içtim ama hamile kaldım yine😂

zattad spiral bence takıyosun unutuyosun mis gibi tabii ilk aylar asla güvenmeyin çıkıp gelebiliyoda uyum sağladığı bedende harika bi yöntem 🥳

Hapa ne dersiniz kızlar ne düşünüyorsunuz