hacererdgn ladymomm eşine yaparken ağzına kaygan sıvı geliyordur heralde onu diyorum yani zevk suyu işte
Medusa Usnac95 Oralde geliyor ben bunu anlıyorum ama ilişki içerisinde anlayamam, erkekler anlıyor mu bilmem😂 Ama zevk suyuyla da hamile kalma olasılığı düşük olduğundan umursamıyor olabilirler
Usnac95 Medusa İlişkide kadın anlamaz da eşim anlıyorum diyor, burada sürekli post açılıyor suyundan hamile kaldım diye onların kocası anlamıyor mu diye merak ettim 😂
Elisam2022 Zevk suyunun çok bi tadı yoktur ve az miktarda geldiği için tukurukle karışır ve tadı pek gelmez oral esnasında. Zevk suyundan hamile ihtimali çok çok düşüktür ve erkekler zevk suyunun geleceğini hissetmez
Usnac95 Elisam2022 işte eşim hissediyorum, çok zevke geldim diyo. İçimden Çıkıp siliyor akan şeyi Yoksa azıcık boşalıyorda beni mi kekliyo bilemedim 😂
ladymomm abasiyanik Sen yine ucundan bakmışsın ahhah bende o da yok sjdjkdksls öğrenmeye çalışıyorum işte 😜😂😂
Elisam2022 Usnac95 Zevk suyu az miktarda olur sanmiyorum onu hissetmez ama bi dahakine bak bakalim beyaz mı şeffaf mi 😜
Usnac95 Oluyorumanlasana Bilmiyorum vallahi hatta içimden çıkıp siliyor onu çok fena zevklendim diyor. Sürekli zevk suyundan hamile kaldım postları görüyoruz ya, dedim benimkine özel mi bunu hissetmek acaba 😂
elizyaa Çok a bişey oluyor o da tukuruge karışık kayboluyor bazı dönemler daha çok olduğu da oluyor ama biseye baglayamadim 😝
Usnac95 senaunsall Zevk anında göz görmüyor 😂 Bir de adam zevkten dört köşe oluyor ya yapasın geliyor yaptıkça
mavikelebekk__ Usnac95 Farklı bir yorum yapıcam linçlemeyin. 😅 Evliliğimin ilk başlarında ben oral yapamıyordum zevk suyu gelincede tükürüp bırakıyordum. 6 yıllık evliyim şuan zevk suyu tatlı geliyor 😅😅 Sadece ağıza boşalma konusunda tiksiniyorum 😂 Ne kadar kavga etsekte arada fikfik oluyor 😁
Usnac95 mavikelebekk__ İşte bana o zevk suyu gelmiyor, ya da arkadaşların dediği gibi tükürüğe karışıyor anlamıyorum 😂 Olabilie burada linç minç yok bammm bam bam 😂😂
perimasali802_ mavikelebekk__ bana hala tatli gelmiyor yaaa 😂 Linclenecek bır durum yok canim burda linç yok .