kenan Sutlucikolati tribini yesinler. Öyle bir trip atıyor ki. Bi kere cinsellikle ilgili soru sordum Kıskandı sanki oğlunu
perimasali802_ kenan valla eğer rahatsız olunacaksa ve sadece kendi işini görüyorsa kusura bakmasın beklesin 😂
2minnosannesi kenan çok terbiyesizce bı durum siz uyarın sert bir dille açıkça da syleyin yani kocamla iş ustundeyken aciyonuz açıkta bişey görmek istiyorsanız bidaha ki sefere kapıyı açık bırakayım diye ay sinir oldum
kenan 2minnosannesi anahtarla açmışlar. Zaten girince kilitledik. Tam ilişkinin ortasında kapı açılıyor apar topar üstümüzü kapatıyoruz. Daha yeni evliyiz toplasak 3-5 kez evde yalnız kalmışlığımız var yada yok. Laftan da anlayan değiller zaten öyle olsaydı ayıp nedir bilirlerdi😏
kenan Sutlucikolati benim yanımda kocasına yanaşan kaynanaya sorulur tabi🤣 3 çocuk doğurmuş defalarca kürtaj yapmış. Ona sormayacağım da kime soracam 😂😂😂
2minnosannesi kenan ay kocanın aklını cel ve başka bir ewe gidin byle olmaz hadi biri çocuk da diğeri agamin essegi yaşında puggg🤬😡😮💨
TombulHatun kenan baldız değilde onlar görümce oluyor 😂 ben olsam ilk uyardıktan sonra tekrar ediyorlarsa kapının arkasına birşey dayardım ağır açamasınlar anlasınlar
kenan Elisam2022 azerbaycandan yazıyorum. Eh işte tam bilememiş ola bilirim türkçeyi. Sorry beybilerim🤣
Elisam2022 kenan Ay çok tatlısın dhjdj kapıyı kilitle bacım anahtarı da arkasına koy cevrilmis şekilde. Bir de sandalye masa bir şey koy arkasına açılmasın xhjf
2minnosannesi kenan ya sizin oralarda neden genelde kayinvalideyle falan aynı evde yaşanıyor babam uzun yıllar Nahçıvan da çalıştı ordan da biraz biliyorum ,😂