2minnosannesi perimasali802_ sağol askimsu😮💨 3 yaş sendromu ne zaman geçer tahmini biri bana okula gideceği zamanları atsın pleas😅
Elisam2022 perimasali802_ Ay sıkılmaya zaman nasıl bulursun kiz dhjd benim bebe yeni uyudu simdi hazırlanıp biraz kocisle zaman gecireyim şu isteğimi yerine geri getirmem lazım ☺😜
perimasali802_ Elisam2022 çocuklar uyudu canim benim 9 buçukta uyku ya yolluyorum sonrası gece benim 😂
perimasali802_ 2minnosannesi valla canim her yaşın kendine özgü has sorumluluğu var okula gidecek vs fasa fiso 🤣bu yıl anaokul oluyoruz 🤕
Elisam2022 perimasali802_ Oh ne güzel ben uyutup yatirana kadar 11e geliyor. Sonra iki fik fik bi kahve gece yarısı oluyor 🥱
perimasali802_ 2minnosannesi evt devlet canim İste kafamida karıştıran bu acaba nasil olacak liste vs daha ortada yok 🤔
2minnosannesi perimasali802_ kardesimden biliyorum malum 20 yaş var aramızda sfsh İşte bigun poğaça birgün pankek birgün kek herkes aynı listeyi yapmak zorunda birbirlerini kiskanmasinlar diye 😂😂
2minnosannesi perimasali802_ bide çok şey isteniyor ana sınıfında herşeyi fazla fazla istiyorlar temizlik ürünleri falan boyası elişi kağıdı A4 kagidi
2minnosannesi perimasali802_ guyya temizlik için kullanıyorlar işte çocuk için tuvalet kağıdı falan istiyorlar yani 3 sene önce bu sekildeydi şimdi nasıl bilmiyorum