2minnosannesi perimasali802_ guyya temizlik için kullanıyorlar işte çocuk için tuvalet kağıdı falan istiyorlar yani 3 sene önce bu sekildeydi şimdi nasıl bilmiyorum
elizyaa Akşamustu sıkıntıdan ben bu postu acicaktim sen acmissin peri herkes tatilde galiba bu aralar forumu yenilemekten parmaklarım uyuştu😂😂
kleopatranizzz perimasali802_ Tatil önceki ay bitti, bu aralar da ablamlarla toplanıyoruz hep aşkım okul açılmadan değerlerdirme moduna gectik 🤣💃💃
Oluyorumanlasana perimasali802_ misafirim var yarına hazırlık vs offf ben 2 haftadır o kadar yoğun ve yorgunum ki anlatamam
kizatasozu perimasali802_ burdayım asko sabah sabah gözüm seyiriyo şuan manzarami görmek istemezsin 😭 2 saat zar zor kızımın bütün elbiselerini katlamistim gene dolabı açıp hepsini yere atmış ay tansiyonum dusuyo komşular yetişin asla toplamicam 5 gün kalsın orda
Blondie perimasali802_ Daha iyiyim canım ama akıntım çok su gibi geliyor bacak aram bile ıslanıyor yani şüphe ediyorum bazen altımamı işiyorum diye birde karnım şiş cok doktora gidicem tekrardan enfeksiyonmu var anlamadım 😟