perimasali802_ kizatasozu derkkkennn bir saat sonra toplanmış 😂 Günaydın canim bnde yeni uyandım sayılır Sayilir dediğime bakma bir saat olmuştur uyanmam 😂
perimasali802_ kizatasozu alışığım canim benim ya geç saatlere kadar uykum gelmiyor hâlbuki bütün yorgunluktan pertim çıkıyor 😂
Elisam2022 perimasali802_ Oh ne güzel ben uyutup yatirana kadar 11e geliyor. Sonra iki fik fik bi kahve gece yarısı oluyor 🥱
perimasali802_ Elisam2022 bizdede bazen oyle oluyor ama ben alistirdim duzen verdim uykuya yoksa geceyi bile zor goruruum
Oluyorumanlasana perimasali802_ o dediğin imkansız bebiş ya 😂 teşekkür ederim güzel dileklerin için 🌸
kleopatranizzz perimasali802_ Tatil önceki ay bitti, bu aralar da ablamlarla toplanıyoruz hep aşkım okul açılmadan değerlerdirme moduna gectik 🤣💃💃
perimasali802_ kleopatranizzz sabah erken kalk işleri bitir otur 😂 Kız evden ciktigimmi var Sanki kimse yokki burda islerimide hemen yaptığım için çoğu zamani kendime ayırıyorum
kleopatranizzz perimasali802_ Ablalar iyiki var uzakta da olsa varlığı yetiyordur🤍 ayy maşallah kuzum güzel bir sene olsun inşallah
perimasali802_ kleopatranizzz varlıkları yeter gerçekten 🥲♥️ Amin inşallah canım Zorlu bir süreç beni bekliyor