Hayyy hep teklif ederdi ama ben hayır derdim biz üç senenin sonunda yeni yeni yapmaya başladık dehşet zevk verici boşa giden zamana yanarım 🤪😂😂
Gecenin sorusu🔥 vajina yalama
Hayyy iğrenerek yalıyor benim de şevkim kaçıyor. Ben yalarken iyi ama. Beyefendi tadı güzel değil diyor manyak o zaman niye ağzıma boşalıyorsun bak şimdi çok pis gaza geldim. 😒
Kirmizisarap 😂😂😂 yenilebilir kayganlaştırıcılar falan var onlardan sürün yada sizde cikileta sürün 😂😂
senOlsanBari 🤭 o yenilebilir çilekli masaj yağından aldım ama daha ambalajını açmadık. İsteksizlikte var bizde🙁
[silindi]
Benim eşimde yalar muhteşem bişey. Eşiniz yapmazsa eşinizle 69 olun her ikinizde zevk alarak yaparsınız tavsiye ederim
Kirmizisarap nerden aldın bacım bende alayim🤭 bide trendyolda falan satilirmi acaba
Kirmizisarap anladim doktora gittiniz mi
Alpmoms satılıyor
senOlsanBari yooo ona göre bir sorun yok ki. Ekonomik sıkıntılardan dolayı kafası çok doluymuş sadece🥴
Kirmizisarap olabilir belkide stres etkiliyordur
senOlsanBari belki de🙄
Hayyy sexte en sevidigim pozisyon 😅
Valla tavsiye ederim kızlar mutis bisey 69 pozisyon da çok güzel helede kafalar güzelse offf çok fena
Antisosyalmom nasıl boşalıyorsunuz ben 11 yıllık evliyim hiç boşalmadım yada boşaldıysamda hissetmedim
Panter-pembe1900 içimden birşey eriyor o an da resmen. Yani ben daha çok üstteyken boşalıyorum. Titreyerek.
Antisosyalmom yok ben daha hiç Olmadi boşalmadım
Panter-pembe1900 Gerçekten hiç bodalmadınızmı? 11 yıl çok uzun bir süre.Bende evlendiğimizden tam 3 yıl sonra boşalmaya başladım.