Panter-pembe1900 eşiniz düz sırt üstü yatsın. Siz de üstüne çıkın. İçindeyken ileri geri sürtünün zaten anlarsınız değişik güzel bir his. Ben böyle boşalıyorum.

Antisosyalmom Bende çoğu zaman öyle boşalırım birde eşim üste ben altta olduğum zaman.😊

Hayyy Ben yapıyorum amma onun yapmasını istemem utanıyorum çünkü 2 yıl olcak evlendiğimiz aşağıya baksa utanıyorum.Aşağıyı öper falan amma yalamasına izin vermedim çünkü utanıyorum.Eşimde israr etmez istemediyim bişeyi.Zaten bu huyunu seviyorum asla istemediğim bi şeyi bana yaptırtmaz yada yapmaz😊

Panda kiz seni her cinsellik paylasminda goruyorum buna nasil izin vermzsin kesinlikle bi an once dene 😋😋

_perilice_ Evet ya o konuda biraz utangaçım bugüne kadar hiç istemedim öyle şey amma istesem hemen eşim yapar amma utangaçlık işte🤭

Hayyy o şekilde boşalmadım hiç ama yalar eşim güzel kullanır dilini nasıl yapacağını biliyo. Ama şuan hamileyim hamilelikte cok hijyenik bulmuyorum orayı o yüzden 6 aydır bıraktım 😄

Panter-pembe1900 Canım isteklimisin ilişkide?Bence boşalma iseğe bağlı birşey.Ben önceleri hiç istekli değildim hatta ilişki bana işgence gibi gelirdi.2 doğumumdan sonra ilişkiye istek arttı bence ondan sonra boşaldım bende.Egerki istekli yaşarsan eminim boşalırsın.

Panda bence denemelisin cok pisman olursun yaptiginda yapmadigin gunlere 😂😂

Zeynep_ valla cnm cok istekliyim ve çok zevk alıyorum 11 yıldır hattâ ilk defa 2 ay önce o kadar çok zevk aldım ki bi ara böyle icimden bisiler akacak gibi oldu eşim parmağıni g noktasına soktu parmağıyla gel gel hareketi yaptı ve çok mutlu oldum yine boşalamadım ama bunun için bi jinekoloji ye gitmek istiyorum

_perilice_ Bir ara utangaçlığımı yıkıp söylicem☺️

Olivetti Allah bağışlasın canım inşAllah sağ salim kucağına alırsın🙏

Bizde olmazsa olmazdır harika bisey ama ben yapmiyorum sadece o yapiyo😋 bizde en sevdiyimiz pozisyon onun kucaginda oturmak :)

Panter-pembe1900 Canım eğerki rahatladıysan belliki boşalmışsın.Yani vajinal orgazm olmuşsun.Vajin orgazm dışarı akmazki yani onu o an göremezsin.Eğerki ilişki sırasında sıcak basma ve titreme rahatlama oluyorsa orgazm oluyorsun demektir.

3 yıl sonra