yine bi post hortladı 😅hadi bakalım
2 yıllık evliyim hiç böyle şeylerde bulunmadım yapsa bile huylanırım ben adam ellemek isteyince bile ellini sıkıca tutuyorum ki ellemesin diye 😂

lidyaaa__ eşimden utanmam da öyle birseye kalkmadik hiç yalasmak benim bir müşteri vardi kendisi büyük kocası ondan küçük çok güzel yaliyo diye anlatıyordu ndnssjjxj

abasiyanik tövbe yaaa kız sen iliskihe girdiğine emjn misin yada nasıl giriyorsun bu utangaçlık sndmx

Hayyy sadece yeni temizlendiğimde yani jilet ağda falan yaptırdığımda yalar ve efsane bir şey 😋😋😋

Hayyy eşimin ağzı ağzıma layık 😋😋 yapmam da yaptırmam da necaset yeri sonuçta ne kadar yikarsan yıka benim için değişmez yani

nurozttrk benim eşim hayatta yapmaz bana bı kere deneyimleri isterdim ama. ben yaparım kendi istemez tabi bazen zorla yapardım uzun zamandır yapmıyorum. Şimdi bişey anlatcam 😅😅😅 ben bi kere bi ruya gördüm genelde görürüm hep böyle rüyalar hosumada gider ama bu başka biri bana oral yapıyordu rüyamda Allah’ım o neydi öyle kaç yıllık hayatımda gordugum en güzel rüya o kadar mutlu uyandimki biraz daha devam etseydi rüya bosalicaktim yatağa o kadar. eğer öyle biseyse bi kere yaşamak isterim.

Askkadini benim eşimde ayda yılda 1 yapar çok iyi yani bana kalsa hep yapsın da hep yapmaz çok hoşuma gider 😂

nurozttrk postu hortlatmissin 🤣🤣 benim çok hoşuma gider herzman yapsın isterim de benim eşim ayda yılda 1 anca yapar bende aynı şekilde ona ayda yılda bir 😂

yeso inşallah barışırsınız hemen aşko 🌸

• yeso bunu yanıtladı.