Panda bence denemelisin cok pisman olursun yaptiginda yapmadigin gunlere 😂😂

Zeynep_ valla cnm cok istekliyim ve çok zevk alıyorum 11 yıldır hattâ ilk defa 2 ay önce o kadar çok zevk aldım ki bi ara böyle icimden bisiler akacak gibi oldu eşim parmağıni g noktasına soktu parmağıyla gel gel hareketi yaptı ve çok mutlu oldum yine boşalamadım ama bunun için bi jinekoloji ye gitmek istiyorum

_perilice_ Bir ara utangaçlığımı yıkıp söylicem☺️

Olivetti Allah bağışlasın canım inşAllah sağ salim kucağına alırsın🙏

Bizde olmazsa olmazdır harika bisey ama ben yapmiyorum sadece o yapiyo😋 bizde en sevdiyimiz pozisyon onun kucaginda oturmak :)

Panter-pembe1900 Canım eğerki rahatladıysan belliki boşalmışsın.Yani vajinal orgazm olmuşsun.Vajin orgazm dışarı akmazki yani onu o an göremezsin.Eğerki ilişki sırasında sıcak basma ve titreme rahatlama oluyorsa orgazm oluyorsun demektir.

3 yıl sonra

yine bi post hortladı 😅hadi bakalım
      2 yıllık evliyim hiç böyle şeylerde bulunmadım yapsa bile huylanırım ben adam ellemek isteyince bile ellini sıkıca tutuyorum ki ellemesin diye 😂

lidyaaa__ eşimden utanmam da öyle birseye kalkmadik hiç yalasmak benim bir müşteri vardi kendisi büyük kocası ondan küçük çok güzel yaliyo diye anlatıyordu ndnssjjxj