kocamdakocam ya şöyle ki ilişki esnasında boşalamiyorum ama ayy utandım nasıl desem 😌ilişki sırasında kendim şey yapınca boşalıyorum
piyangobileti kocamdakocam ayni durum bende de var ve ben sorun olduğunu düşünmüyorum eşim yardımcı oluyor
HurremSultan kocamdakocam ben çoğu ilişkide öyle oluyorum 😂 üstte çıktığımda kasıklarım agiriyor agrimadiginda cikiyorum ama
kocamdakocam Sutlucikolati normalde hiç kimseye anlatamıyorum cinsel hayatimi ama son zamanalrda kafama takmaya başladım 🤣🤣
kocamdakocam HurremSultan eşim sıkıntımi var acaba diyo ben fransizm bu konuda benmi anormallim die🤣🤣🤣
patatesketcap HurremSultan yaa benim de öyle herkes üstte kadın daha kontrolcü öyle orgazm daha kolay diyo ama ben cıkamiyom üste ahaha kasıklarıma ağrı giriyo çok iğrenç bi doluluk hissi oluyo
HurremSultan kocamdakocam yooo ne sıkıntısı olucak oluyor işte hiç olmayan da var yani benim rahmim geriye doğruymus yeni öğrendim acaba o yüzden mi açıyor üste çıkınca belki sende de öyledir
momandbbabyy kocamdakocam 4 yıllık evliyim ilişki sırasında bir kere bile boşalma yaşamadım 😂 teşekkürler shajsjaj