Sutlucikolati girlmomm cocuktan sonra max 1 saat minimum yarim saat 45 dakika falan arkadasinin kocasi da yani ayda 1 kere yaparsa 4 saat surer tabii 🤣🤣
prenses90 girlmomm ön sevişme ile 30 ila 40 dk sürüyor,ön sevişmeyi öpüşmeyi abarttığımızda taş çatlasa 1 saat sürüyor,tabi çok doluysak ikimiz bazen 20 dkda bitmiş oluyor,arkadaşınız bence atmış biraz😂
HurremSultan girlmomm dört saatde sabah yürüyemez bence arkadaşın 😂😂😂😂 Bizim değişiyor bazen yarım saat bazen bı saat bazen iki saat yani yarım saatten az sürdüğü de oluyor mesela şu son iki üç defadır baya erken geliyor bazı zamanlar da gelmiyor bitsin diye kavga ediyrkuz dkdkdk yani neden kaynaklı bilmiyorum ama degsiisyir
Sutlucikolati HurremSultan bazı zamanlar da gelmiyor bitsin diye kavga ediyrkuz En guzel kavgalar bunlar işte 🤣🤣🤣🤣
girlmomm HurremSultan keşke bizimde uzun sürse hemen olup bitiveriyor 😂😂 yok baya öpüşüp koklaşıyolarmış en son ilişki oluyormuş 🤣
HurremSultan Sutlucikolati bencede bitsin diye yalvarmak niye hemej bitti diye aglamktan daha iyi😂😂😂keşke hep öyle olsaa🤪🤪
373738 HurremSultan vallahi kiren sopasıyla döverim seni hürrem bitsin diye kavga edilirmi ağlıycam bacım bizim 1 max 2 dk sürüyor girdiğinde boşalması vallahi kafayı yicem😭😭😭😭😭
etoile Sutlucikolati kisadan kastınız nedir ya. Ben tatmin olmussam süresine bakmiyorum. Ön sevişmeyi de uzun tutmak çin iskencesinjn başka bir versiyonu gibi geliyor zaten. Tatmin oluyorsam no problemaaa 😉