HurremSultan belladonna izlemez miyim😁 ben aşırı film izlerim korku dram gerilim romantik yelpazem geniş🤪🤪
Sevde_20 HurremSultan korku filmi nasıl izliyosun ya gece yalnızken filan aklına gelmiyo mu ben hic izleyemem hangi siteden bakıyosun bide her site açmıyor
HurremSultan kizatasozu gariban ben bu hassaslık bana ağır geliyor herşeyden etkileniyorum empati duygum.fazla yüksek galiba 🥲🥲 uzun süre etksinde kalıyorum🤭🤭🤭
HurremSultan belladonna dkdkd valla çok seviyorum sürekli iş yaparken falan telefonumda bisiler açık olur😁
belladonna HurremSultan Bak onu bende seviyorum bir de ben otururken adapte olamıyorum ayakta iş yaparken daha keyifli geliyor izlemek 😀
HurremSultan Sevde_20 ben deli gibi izlerim dkdkkd netflixden de izliyorum full HD film cehennemi ddmmd
HurremSultan belladonna dkdkd otururken de adapte oluyorum ben ya sadece o kadar vaktim yok iş yaparjen de sıkılıyorum diye ikisi bir arada güzel oluyor🤪😂
blabla perimasali802_ bencedeee birde herhalde lohusa filmi benim çok dolu olduğum zamanda izlediğim filmdi