momandbbabyy Sutlucikolati tam boşverecek gibi oluyorum yeniden bişey çıkıyo karşıma 😂 diyorum bu bir işaret seçildim galiba shakdhjs
Sutlucikolati momandbbabyy kız bir ara ben de öyleydim kafayı yemek üzereydim yani 🤣🤣sonra sktr ettim 🤣
belladonna momandbbabyy Yapmadım ama bir dönem aşırı merak ettiğim sürekli araştırdım bir konuydu sonra bıraktım 😃 Burada öyle bir post da var. Baya okumuştum keyifliydi okumak 😃
momandbbabyy belladonna aşırı ilgi çekici denemek istemem ama deneyenlerin tecrübelerini okumak güzel oluyo 😂😂 yoksa çoluğumu çocuğumu bırakıp gidecek değilim 🤣
Oluyorumanlasana momandbbabyy sağlam psikoloji lazım başka boyutları gezip dolaşmak var işin ucunda nelerle karşılasagini bilmiyor insan 😂cesareti olana başarılar
momandbbabyy Oluyorumanlasana bence bunu yapabilmek için herşeyden vazgeçmiş olmak gerekir çünkü her insan kaldıramaz gibi bir durum
momandbbabyy Sutlucikolati gri paltolular varmış en çok onları merak ettim yüzleri yokmuş falan shdgdv
momandbbabyy belladonna asla cesaret edemeyeceğim bişey ki zaten bunu yapabilmek için 3. Gözümüzün açık olması vücudun bazı şeylerden arınması gerekirmiş çok meşakatlidi
Sutlucikolati momandbbabyy kiz normalde azda olsa mantikli bulurum boyle seyleri arastrmadan once ama bu cok mantiksiz ya 🤣
belladonna momandbbabyy Evet bunun için önce vücudu arındırmak falan gerekiyormuş ruh zihne eşit görevler yüklemek gerekiyormuş falan