TombulHatun perimasali802_ bak sana bari bunu söylemeyelim peri doğru düzgün korunun be kardeşim 😂 benm eşima arada ay prezervatif yok içerde mi kaldı noldu diye kendince şaka yapıyor seni prezervatifile boğarm diyorm bir gün şakası gerçek olavak diyr ödüm kopuyor 😂😂
perimasali802_ TombulHatun spiral takamiyorum, iğneler de adet kesiyormus, geriye hap kalıyor ondanda korkuyorum prez ile gidiyorduk bazen takmadigim olurdu ama bir ilk oldu ya dun kendini kaybetti gıcık 😬
TombulHatun perimasali802_ ben prezervatif kadınıyım bilirsin doğru kullanırsan en güzeli ama kullanırsan 😂 peri kullanmamak nedir 😂 benimki de arada gazla takmasam diyor, 2. Bebe fikri aklına gelince vazgeçiyor 😂😂
TombulHatun perimasali802_ olmasın inşallah ya bak içerde kalması elde olan birşey değil ama takıp takmamak senin elinde dimi 😂
HurremSultan TombulHatun adam üstüne ikinci postayı atmış ilaç boşa gitmesin diye ölücem 😂😂😂 peri ağlamasın da napsindkdmmdm
perimasali802_ TombulHatun ayy yok zorla taktiriyorum ben bile 🤕 Bide bn daha alışamadım da preze Artik randevulu calisacam olmaz artik 😂
Sutlucikolati TombulHatun 🤣🤣 zaten postu gorunce acilll vs yazisini aha dedim b.ku yedi galiba @perimasali802_ 🤣🤣🤣 cok tehlikeli be 🤣
TombulHatun perimasali802_ yav nasıl sevemiyorsnz şaşırıyorm ben anlamıyırm bile zevki hiç etkilemiyor 😂😂