asyarana Arkadaşlar ne sizce olur muyum daha geçen ay ayın 19 da adet oldum bu ay şimdi ayın ,23 hala olmadım bilmiyorum ne olabilir sizce 😰 yaşayan var mii
Mommy12 asyarana şüpheli birliktelik yaşamışsanız hamilelik ihtimali tabiki olur. Ama yoksa, hormonlarınızdan kaynaklı olabilir. Mevsimsel veya stres kaynaklı.
asyarana Mommy12 Yo hiç korunma olmadı bu ay bide ben faha önce hiç göğüs hassasiyeti yaşamamış tim ilk defa göğüslerim bu kadar şişmiş ve çok ağrıyor lar dokununca
gullupullu Göğüs ağrısı bende de vardı sürekli geciktiği için hamile olduğumu fark edememişim hastaneye gidip kan testi yaptırın bence
asyarana gullupullu bilmiyorum ki acaba hormonlar mı değişti evliliğimde 4. aya girdim ilk ay ilk defa ilişkiye girdiğim için sadece lekelenme oldu 2. ay ay’ın 18′inde oldum düzenli bir hafta sürdü 3. ay ayın 19′unda oldum bir gün gecikmeyle düzenli o da bir hafta sürdü bu 4 .ay daha olmadım 6 gün gecikme oldu şu ana kadar acaba gebelik mi var yoksa hormonel olarak mı düzensiz oldu daha hala daha olmadım göz daha hala daha olmadım göz daha hala daha olmadım göğüs hassasiyetim var
HurremSultan asyarana kız ne bilim ben müneccim miyim iki sağlıklı birey sevistiginde her zaman bir ihtimal vardır sonuçta
asyarana HurremSultan valla bilmiyorum eşim çarşıya çıktı şimdi test te alır bana aldığında şimdi gün içi mi yapıyım yoksa yarın Sabah ilk idrar la mi
ickurt asyarana valla kimle konuştuysam bu ay regl gecikmiş ki keza bende öyle normalde her zaman günü gününe olan biriyim bu ay bende 10 gün geciktim hatta testte yaptım 7. Günde ama negatif 10. Günde regl oldum bence biraz daha bekle 10 gün sonunda olmazsan mutlaka doktora başvur havaların etkisi stres çok etkiliyor🫠