Prettygirl Kızlar bir önceki postumda evin etrafında pire var eve bulaşabilir demiştim çok geçmedi ki bulaştı ilaçlamıştık ama az önce bacağımın kenarında minik zıplayan bir şey gördüm ve pire 😐 eve de gelmiş napabilirim sizce acil öneri lazım
HurremSultan Prettygirl bilgim yok canım benim ay çok korkarım öyle şeylerden iyi bir ilaç buldunuz mu peki neyle.ilacladiniz
Mommy12 Prettygirl https://ty.gl/d085560f0 Diatomlu toprak bu çok etkili. Böceklerin üst kısmını kurutuyor öldürüyor. Bütün haşerelere karşı etkili. Hiç bir yan etkisi yok doğal gübre. Annemin evde olmuştu kediden bulaşmıştı dışardan. Çok savaş verdik sonra bu ilacı buldu kardeşim😅 öldürmekten bıkmıştık artık peçeteyi kpyuyorduk üstüne hemen tırnağı gezdiriyorduk. Ona isabet geldiği an çıt diye ölüyordu 😅
prenses90 Prettygirl ay eskiden köyde halam gilde çoklardı ,hatırlıyorum annem gelirdi eve beyaz atletini bi çıkarırdı pire pisligi pireler geziyor vicudunda🤪🤣 ama çözümü neydi bilmiyorum sadece öldürüyordu iki tırnagı arasında çıt çıt ses çıkardı🤢🤢
Prettygirl HurremSultan yok hayatım bulamadık ilk önce dışarıyı ilaçlamamız gerekiyordu ama yağmur yağıyo buralarda bu ara evde de o günden beri görmedim ertesi gün evi güzelce sildim süpürdüm çamaşır suyu sirke vs ama hala görmedim
Mommy12 Mommy12 pahalı biraz. İnce tabaka halinde koltukların altlarına. Süpürgeliklere. Halılara her yere püskürtebilirsiniz.
Prettygirl Mommy12 ayyy teşekkür ederim bulursam alıcam hemen internetten falan sipariş vermek uzun sürer
Mommy12 gizew ne terapi hem de. Bi akşam salona geçiyordum 1 tane gördüm. Hemen dedim anneme yolla peçete. Çıt. Arkama döndüm 1 2 derken 4 tane. Çıt çıt çedene eşliğinde😂 ama kabus gibiydi o 5 gün. Her yerimizi ısırmışlardı pislikler
Prettygirl prenses90 bizimde bir tanıdığımızın evinde vardı kadın gerçekten pisti şimdi yalan yok ben hiç bizim eve gelmez sanıyordum çünkü neredeyse her gün silip süpürülen ev ama bizde de olabiliyormuş
Hsbcnnc Prettygirl pirenin temizlikle alakası yok sirke çamaşır suyu falan dinlemez o 😁 biz ilçede yaşıyoruz köyde hayvanlar var kaynanamgilin orda oluyor pire bi ilacı var onunla ahırları falan ilaçlıyorlar ama ara sıra gene oluyor.