Elmasekeri perimasali802_ bilgim yok canım ama doktora git bence bu belirtiler ağır ne olur ne olmaz ilaç neticede
perimasali802_ Elmasekeri baş ağrısı çok kotu ya gözlerimi bile acamaz halde idim sabah ilaçtan mi onuda bilmiyorum ama hiç böyle olmadim
perimasali802_ belladonna ağrı kesici aldım şimdilik idare ediyor ama yarına kadar böyle olursa giderim Hiç böyle olmamıştım resmen hamilelik döneminde olan koku hassasiyeti kusma oldu Sabah
belladonna perimasali802_ Sen yine de çok erteleme peri. Gerekirse acile bir git. Sağlık bu, ihmal etme sakın. Çok geçmiş olsun..
Elmasekeri perimasali802_ ilaçtan olabilir canım dokundu belki sana sen yine de bi hastaneye git canım yada en kötü bi eczacı hemşire falan ara sor ne olur be olmaz
birbebekbirkedi perimasali802_ aynısını sinirlilik bel ağrısı aldığımdan dolayı mı bilmiyorum. Ama başım ağrıyo hapı alalı çok oldu ama çok kötüyüm. Adetim 3 gün kaldı bir test yapsam mı diyorum
perimasali802_ birbebekbirkedi haplar gecikme yapabilir diye biliyorum ama Ne kadar hapta alsak bir ihtimal olabilir Bnde galiba yan etki çünkü üç gündür aldim hapi Siz bncede en iyisi test yaptırın iciniz rahat etsin
birbebekbirkedi perimasali802_ yok hapı kullanalım 15 gün oldu adetim daha 3 gün var ve hep gecikir zaten
perimasali802_ birbebekbirkedi he tamm şimdi anladım, kusuruma bakma ya yanlış anladım Durduk yere mide bulantısı kas ağrıları vs varsa mideni usutmus olabilirsin bnce ama hap ile alakalı olduğunu sanmıyorum