Blondie Kızlar merhaba eşim yine aynı kişiliğine döndü eve geliyor suratı asık tersliyor bağırıyor artık kendimi değersiz hissediyorum bazen kaçıp gidesim geliyor. Dün annemdeydim neyse oğlumla eve döndüm kızım orda kalmak istedi benim kızın saçları cok uzundu yani uzun dediğim belindeydi ama izmiri biliyorsunuz çok sıcak ve toplattırmıyorda cocuk pişiyordu birde taratmadığı için çok dolaşıyordu saçlarıda kalın olduğu için banyo yaptırmak bana işkence geliyordu bende anneme saçlarını kestirirmisin dedim kuaföre gidicekti annem tamam dedi boyunuda gösterdim hatta benim gösterdiğim boydan daha uzundu tam kısaltmamışlar kzıımında hevesi vardı bu saça takılan renk saçlar varya onu istiyordu ordada yokmuş ağlamış istiyorum diye kuaförcüde hafif önlerini pembeye boyamış gönlü olsun diye çokta güzel olmuş ama. Neyse dün eşim geldi eve beni tersliyor ne bakıyon ya diye bağırıyor. Bende kızımın resmini gösterdim başladı bağırmaya ben babasıyım annen ne herşeye karısıyor kızımın saçlarını kestiriyor bana soracaklar öyle kestirebilirler bilmem ne ya sanki normalde cok ilgili babada şimdi düşünür oldu. Sürekli aileme laf yapıp duruyor yok senin ailen böyle yok şöyle ailemin onun için yaptığı iyilikleri hiç görmüyor ama. Her annesine gidip geldikçe benim adam değişiyor bize karşı hiç mutlu değilim napacağım bilmiyorum sürekli suratsız tersliyor hep hayalimdi mutlu bir evliliğim olsun ama olmadı. Ve barıştığım içinde çok pişmanım gerçektende bir insan değişmezmiş sadece biz değiştiğini sanarmışız🥹
prenses90 Blondie Böyle adamlar adam olmaz,sil başa döner herşey sonra bir bakarsın,herşeyinden olmuşsun en önemlisi sağlıgından,eşine çoluk çoçugunu arka plana atan deger vermeyen erkekten bir cacık olmaz, ailenin destegide varsa biran önce boşan
perimasali802_ Blondie insan yedisinde neyse yetmisindede odur inşallah bir bugün bir mucize olur da değişir Kendini asla ezdirme sen sustukça ustune daha çok geliyor varsin kopsun evliliğin boyle adamlar ancak bundan anlar
Blondie Sarahh21 3 kere dava açtık ilkinde kaynanam bozdu hep oğlunu doldurdu benim namusuma laf etti kavgalar cıktı eşim annesinden yana oldu onu savundu tekrar barıştık sonra bidaha ayrıldık bidaha barış derken bidaha ayrıldık mahkemeye cıktık nafaka vermem diyince uzadı 3 ay ayrı kaldık kesin bitti diyordum kendisi döndü değiştiğine inanmıştım benimke barışınca kaynanam oğluna pez. Dedi s…k l miş karımı alcan dedi kaynanan kayınpederin abisi gelin birbirinizi yapın dedi bana iftira atttı kocam yine sessiz kaldı değişti dedim bana çok iyi davranmaya basladı bu iyi davranmasıda 2 haftadan az sürdü yine basladı adam suratsız tersliyor ilgisiz artık okadar mutsuzum ki şimdi sebebsiz yere gitsem annem dicek cocukların büyüsün öyle ayrıl suan çok kücükler demeye baslayacak onlarında borcu var cok eve icra gelmeye basladı yük olurum gidersem 🥹 -
Sutlucikolati Senin barisman mucize bu adamin duzelmesi daha da mucize olurdu kacip gitmişsin daha geri donmeseydin
Blondie prenses90 onun için en kıymetlisi ailesi onlar önce gelir cocuklarından bile annesi ne derse o olur 🥹 ailemin desteği var bugun gitsem kabul ederler ama çok borçları var evlerine icra kâğıdı gelmeye basladı birde ben gidersem yük olurum çünkü ayrılıkta eşim asla para vermiyor cocuklarına bile bakmıyor
Blondie perimasali802_ Bende öyle düşünüyorum susmuyorum artık ağzıma geleni söylüyorum korkmuyorumda varsın bitsin zaten ortada evlilik diye bişey yok ki zaten bu evlilikte mutlu değilim inşallah düzelir ama artık inancım kalmadı🥹
perimasali802_ Blondie inşallah düzelir ama ne zamandır çabalıyorsun be gülüm hiç değişme yok varsin birak gitsin çocuklarına yazik bu tur ailede sevgisiz büyümeleri çok zor onlar için
kanalize Blondie değişmez değişmiyorlar hep söylüyoruz sen bir an önce kendi yolunu çiz ve dikkatli korun, burada boşanacağım diye postlar döken birinin daha hamile olduğunu öğrendim onun şokundayım 🤫🤫
Blondie kanalize sprial taktırdım 10 15 gündür zaten ne o yanaşıyor ne ben adama yanaşasım bile gelmiyor önceden libidom tavandı şimdi istek bile yok
mavikelebekk__ Blondie Allah’ım inşallah bı gün ben böyle bir post açmam 🥲 Üzüldüm canım senin adına Allah hayırlısını versin diyecek bişey bulamadım 😕
Blondie mavikelebekk__ İnşallah canım rabbim yuvandan mutluluğu eksik etmesin🥲🙏🏻 sonumuz ne olacak bilmiyorum ama böyle devam ederse benim ona karşı sevgim gittikce bitiyor
Blondie perimasali802_ Ah bebeğim bu evlilikte en çok ben çabaladım inan ki yuvam ayakta dursun yuvam bozulmasın diye çok çaba sarfettim ama kıymet bilen yok günden güne sevgim azalıyor adamı göreesim gelmiyor artık artık ağzıma geleni söyleyeceğim ipler kopsun hep sustum alttan aldım ama susmayacağım artık 🥹
perimasali802_ Blondie bir baktin sen kendini kaybetmişsin İste bu yuzden kendinize ve evlatirinizin yuzune bakacak bir yuz birakin bnce Ben asla kolay kolay kimseye boşan demem ama deger gorulmedigin bir yerde bu kadar da kendini yipratmak degmez Her evlilikte olur kavgalar tartışmalar biride cikip diyemez biz tartışma kavga etmiyoruz önemli olan sonrası zaten pişman olup ya tekrar edilmeyecek yada eşin gibi uste çıkılacak Rabbim en güzel hayırlı kapılar açsın sna canim Dilerim inşallah bir mucize olurda değiştir🤲💐
Blondie perimasali802_ çok haklısın canım ne güzel konuştun🥲 inşallah canım umarım bir mucize olur🙏🏻🥹
perimasali802_ Blondie kendine teselin bile umudunu yitirmemissin senin o gözlerinden akan yaşlari Rabbim yaninda birakmaz lutfen uzulme 🫂🥺
Blondie perimasali802_ Ya sen iyiki varsın inan bu platformda seninle konusunca daha mutlu oluyorum inşallah sen hep mutlu olursun🥹❤️