yaldiz Kizlar bende bir kaç gündür tuvalete giderken yanma acı hissi vardı sürekli olmasada kaşıntı oluyodu sonra ayiptir soylemesi kendiim baktığım zaman özel bolgeme iç kısımda beyaz beyaz seyler gördüm yaşayan varmı mantar olabilirmi
kkeelleebbeekk yaldiz evet canm mantar bende de oluyor geçiyor yine tekrarlıyor doktora git kremle fitil veriyor
kanlibela yaldiz bende de oluyordu insülin direncim olduğu icinmis çikolata yiyince hemen mantar oluyor nioli yagi var onu kullaniyotm
momandbbabyy yaldiz bendede bir ara çok oluyodu beyaz pütür pütür kabuklanma gibi oluyodu bide aşırı kaşınıyodu mantazol diye bir krem var mantar kremi dolapta bekletip soğuk soğuk sürünce aşırı iyi geliyo bizim evde her zaman bulunur sabah akşam sürerim mantar olunca 🍄
sunur yaldiz biraz önce bu sebepten doktorun yanından geldim, şeker kullanımını kes, paketli ürünler kullanma, bol yoğurt tüket ve sabahları dogal sirke tüket dedi fitil ve krem yazdı sizler de bu şekilde yapabilirsiniz
Aselkerem09 kkeelleebbeekk benimde devamlı tekrarlıyor özellikle son 1 yıldır illallah ettim. Kullanmadığım hap fitil kalmadı ya. Yakın zamanda probiyotik takviyesine baslicam bir de onu denicem
_yadeller_ kkeelleebbeekk. Canım krem aldım bende çok kötüyüm bu aralar. Acaba kremi tam içine mi sürüyoruz etrafına mı
yaldiz Bende yaklaşık 20 gün önce fitille tedavi oldum fakat şimdi yeniden tekrarladi napmaliyim kizlar neden tekrarlar