perimasali802_ selennnx123 yani yaptığı yanina kâr kalacak oylemi bunun peşini bırakma Ama yinede sen bilirsin eşini en iyi bilen sensin sadece sana bir hemcinsin olarak lütfen değerli olduğunu unutma 🌹
Bonibon_ perimasali802_ Evli bir adam niye başkasının bikinili fotosunu beğenirki. Niye yani niye beğeniyorsun. Şimdi uzun uzun bakmıştır bide.
Bonibon_ selennnx123 Bende merak edip girmiştim eşimin instasına. Hep arabalar vardı. Midem bulanmıştı çıktım hemen. Bir kadını bile takip etmez. Hele bi beğensin. Aboww seven insan kıskanır be. Ben varım ben. Gir profilime istediğin kadar beğen. Bişey dersem…
Bonibon_ perimasali802_ Ahah okul arkadaşı diye. Cıbıldak fotosunu mu beğenecekmiş. Tövbe tövbe. Bahaneye bak. Nolmuş ki. Evlisiniz evli haddinizi aşmayın gül gibi eşleriniz dururken noluyor bu erkeklere.
selennnx123 Bonibon_ ah bi anlasam n’oluyo tüm yük kadının boynunda yapman gereken tek şey adam gibi olmak
Bonibon_ selennnx123 Bazıları adam olamıyor. Anlamiyom mayalarımı ekşi. Evlenmeyin ya böyle adamlar evlenmesin. Bikinili foto beğenip dursunlar kimse bişey demez.
selennnx123 Bonibon_ ah ah keşke bi zaman makinesi olsa da ileriyi görebilsek .. İnan bugün 5 saniye tüm hayatım gözümün önünden geçti bebeğimi kendim büyütmek için işimi bıraktım tüm gün ev işleri çocuk derken gelince gülen yüzüm olsun adama diyorum adam düşmüş bikinili kadın derdine
HurremSultan perimasali802_ yok etmem dilimi tutmam lazım 😂😂😂 ama çükü düşsün eğer gerçekten o resme bakarken harekelendiyse🤪🤪🤌🏻
Bonibon_ selennnx123 En güzelinden bir bikini giy. Çık karşısına. Dokunup dokunup beğensin seni. Ben olsam yapardım bide kalp çizerdim göbeğime🤣
selennnx123 Bonibon_ ahahaahah valla mantıklı fikir de kalsın haketmiyor öyle görmeyi ben tripten devam 😂
Elmasekeri Ben muhtemelen çıldırıp sinir krizi geçiriyor olurdum şimdi açıklama da açıklama olsa haspam😒 İyi sakin kalabiliyorsun canım ben neler yapardım bu aralar erkeklere çok fena öfkeliyim hepsini bi kaşık suda boğasım var😤