selennnx123 Bonibon_ ahahaahah valla mantıklı fikir de kalsın haketmiyor öyle görmeyi ben tripten devam 😂
Elmasekeri Ben muhtemelen çıldırıp sinir krizi geçiriyor olurdum şimdi açıklama da açıklama olsa haspam😒 İyi sakin kalabiliyorsun canım ben neler yapardım bu aralar erkeklere çok fena öfkeliyim hepsini bi kaşık suda boğasım var😤
HurremSultan perimasali802_ yok etmem dilimi tutmam lazım 😂😂😂 ama çükü düşsün eğer gerçekten o resme bakarken harekelendiyse🤪🤪🤌🏻
mahidevran selennnx123 Bende ağzına ederdim Allahtan instagramla çok işi yok ama hoşlanmam öyşe şeylerden foto beğenebilir de özellikle bikini ne alaka
Usnac95 selennnx123 Mesela gönderi vs atsa beğense pek umursamam ben ama tüm hikaye de sadece onu beğenmesi garip.
selennnx123 Usnac95 aynen öyle bi şey olsa bende umursamazdım ama o kadar story atmış sadece onu beğenmesi art niyet yani
Betybety piyangobileti bencede bizde 4. senemizi bitiriyoruz. 2 ve 3. sene arası bol krizli bir aralık düzene oturtursan şeker cillop gibi ama düzene oturtamazsan sonuç kavga kiyamet boşanmak 😂😂
dmltugce selennnx123 o telefonu gotune sokarım afedersin de 🫣 biz bı ara pupgy oynuyorduk eşimin arkadaşı da bizdeydi onlar oyunda iken kız sesi duydum diye kirmistim telefonu yani öyle beğeni falan yapsa kesin uykuda bogarim 😂
dmltugce selennnx123 benim kıskançlık olayı sonu ölüm olabilir yani ben çok tehlikeliyim oda bunu bilir götü yemez çünkü bilirki heryerde biri vardır bana haber vericek bende duyarsam kafasına sıkarım ki cesaretimide bilir yakinen şahit oldu kendisi zamaninda en yakın arkadasimken 😂😂😂