Kızlar merhaba. Artık yazmaktan o kadar yoruldum ki burada pek aktif değilim arada bi okuyucuyum. Şimdi ise işin içinden çıkamadığım için sizinle dertleşmeye bi nevi fikir alışverişi yapmaya geldim. Ankara’ya gitmiştim dönüşte 11 yaşındaki kardeşimle geldim. 1 hafta sonra kv söylenmeye başladı işte ev temiz kalmıyor gir çık çocuğu olan binayı silsin ben dadı değilim felan. Ben gelmeden önce de eşime tereddüt ettiğimi kv nin istemediğini demiştim onun için sorun olmadığını felan dedi. Neyse en sonunda tartıştık kv ile eşime mesaj attım anlattım. Eşim idare edeceğiz anlatsam da haksız çıkarız felan annesinin huyunu bildiği için öyle şeyler söyledi. Sorun şu ki o günden beri yani 4 gndür felan eşimle gerekmedikçe konuşmuyoruz yatağa bile girince arkasını döndü uyudu. Ben hep mesaj atıp duygularımı anlatıyordum içimde çok şey kopardı. Yine mesaj attım ama göndermedim daha inanın kaç kez okuyup düşünüyorum. Ailesinden sebep bizi geriye attı ben olumlu neşeli olmaya çalıştıkça o durgun durdu hep. Evde sanki onunla aramız bozulmuş gibi bir imaj verdi. Ben ne düşünmeliyim yani ailesinden hayal kırıklığına uğramış üzülmüş olabilir ama her lafı stresi ben çektim herkes herşeyi bana söyledi o yokken. Benim yanımda olup konuşup ilgilenmesi gerekmez miydi. Hadi benim anlatmamla annesine birşey demiyor. Kv de evde kendi halinde işlerden elini çekti bende kendi halimde oğlumla yetebildiğimi yapıyorum daha rahatım ama huzursuz ve fazla gibiyim. Ha bu arada ilk evlendiğimde de 17 yaşındaki kardeşim geldi çalıştı 3 ay kadar kaldı ve sonunda ona bunların yüzünden gelme dedim 2 gün felan dışarda kaldı geldi eve uğurladık. Bu içime büyük dert oldu zaten. Diyorum onu kovdum bunu da mı kovuyim babama diyim gelsin alsın kv rahatsız oluyor diyim kimse çekmez diyor. Neyse sorun kv değil eşimin böyle içe kapanıklığı ve benim içimden herşeyi koparmış olması. Herşeyi dert sıkıntı stres ediyor bizden koparıyor herşeyi bekar kaynımda keyif ediyor sevgilisi üst katımızda oturuyor balayı tatilini düşünüyorlar eşim bizden çalıyor herşeyi. Komşuma veya kuzenime yazıp ne demem davranmam gerektiğini konuşuyorum kendimi salakça hissediyorum ama çok değişik hissediyorum çıkamıyorum işin düşüncelerin içinden.