Bubenimoykumm Sinemsinem ten rengim güzel diyosun göğslerim güzel. Güzel bakımlıyım diyosun. Sahip olduğu kadında herşey var ama onlar ne istiyor hala anlamış değilim. Yanlş anlaşılmasın yazdığım.
Sinemsinem Bubenimoykumm qnladim anldim hiç sorun değil yanlış anlasam da sorun değil gerçekten de erkekleri anlamak çok zor nasıl memnun olurlar bilmiyorum
alinasira Sinemsinem hayır zevkten dolayı demedim darsa daha çok uyarılıyor o sebepten birde hiçbir şey için kendini suçlama lütfen
Sinemsinem alinasira kendimi suclaya suclaya ne hale geldim cidden😔😔bu akşam gorumcemle bile sohbet ediyoeuz bana özgüven konuşması yapıyor şöyle yap böyle yap diyor hiç böyle biri olmadigim halde ozguvensiz birine donustum cidden😔😔
Elmasekeri Sinemsinem tavsiyedir kızlar kibar bir üslup ve Güler yüzle laf sokun imalı konuşun Ne derseniz diyin O zaman suratsız da diyemiyorlar ağzı bozuk ta demiyorlar trip atıyorsunda demiyorlar mis ne yaparsanız yapın yüzünüzde bir gülümseme olsun 😃😉😉
Elmasekeri Sinemsinem adam basbayağı bozulmuş gerçekler yüzüne bir tokat gibi çarpınca 😆😆😆seni bastırmaya çalışmış hevesini kırarak
Sinemsinem Elmasekeri peki bu durjmda ne yapmalıyım hem deli gibi giyinip biseyler yapmak istiyorum hem de hic oralı olmadı sormadı etmedi diye gururuma yediremiyorum
Elmasekeri Sinemsinem gösterir ama elletmezdim herhalde 😅🫣 yada kısa sürdüğü bir ilişki sonrasında yüzünü vururdum seramonilerim olmayınca anca bu kadar oluyor falan diye laf solardım gülerek 😅😉