Selam kızlar ✋🏻 Gerçekten okudukça postları içimden “ ben insan değilim sanırım “ diye geçiriyorum. Bir sırrınız var mı? Varsa bana da söyleyin 😅
Eşimle ayda en fazla 3 kez birliktelik yaşıyoruz, öyle fantazi mantazi de hak getire tabi. 😶 Sorun şu ki benim canım hiç istemiyor, yani gelmese gel demem. 🤷🏼‍♀️ Birde çok canım yanıyor hala, anlayamadığım bir şekilde. Böyle tam alıştım diyorum ilişkinin ortasında bende ki hava tık gidiyor, devam etmesi işkence oluyor ondan sonra 🤦🏼‍♀️
Eşimde çok istekli biri değil, daha önce sebebini sorduğumda işten güçten çok yoruluyorum, kafamda bir sürü şey oluyor, o yüzden olmuyor demişti.
Şu konuyu bi ele alın size zahmet ☺️

Frenchoje ya enfeksiyon olabilir acıyorsa benm doğumdan sonra baya acıdı 6 . 7 ay hiç içimden gelmedi hastaneye gittim ilaç falan kullandım iyiyim şuan acı falan yok yani

Frenchoje canim bende senin gibiyim 9 aylik bir bebem var. Esim yapmak icin yanima gelmese kalima gelmez.

Burayi kesfettik.bir kac taktik vs uyguladim abovvv adamm pesimden ayrilmiyor 😱😱
      Tabi cok sey etmekden adamda sakatlandi bu aralar uslu uslu oturuyiruz 🤦🤦

Ben esime sormustum dedim yapmiyoruz siksik sorun olyrmuy diye.
      Oda bana zaten ev temizlik çocukla ugrasmakdan halin kalmiyor. Sen yoruldum diyince ben birsey demiyorum ama artik bendede isteksiklik.olmaya baslamisti demisti.

Bencr hayatiniza renk katin. Simdi.istek yoktur ama ilerde gelir belki.

Yanma icin bi dr gidin mutlaka

Yanma enfeksiyon belirtisidir canım bir de yeterli ıslanma olmazsa ondan da oluyor. Bende her gün yapmasam da haftada 2 yapmaya çalışırım 😙 her gün yapmaya can yetmez 😅

igze0101 parmakla dokunmak daha çok canımı yakıyor, eşim önceden elini attığında hemen çekerdim, baya tahriş oluyor çünkü. video izleyeyim dedim midem bulandı onuda kapattım 🤷🏼‍♀️

Canemin_1 yok kuzum enfeksiyon değil, spiral için düzenli kontrole gidiyorum olsa doktor söylerdi. Zaten evlendiğimden beri böyleyim, 5 sene olacak.

Sexysempanze doktor emzirme ve hamilelik dönemlerinde hassasiyet artması olduğu için normal dedi 🤷🏼‍♀️

ZRaporu ya kuzum tam ilişkinin ortasında bi anda gidiyor tüm havam. Ne ıslaklık kalıyor ne bişey. Her seferinde tahriş oluyor ilişkiden sırasında 🤷🏼‍♀️

Canemin_1 söyledim emzirme ve hamilelikte daha hassaslaşıyor normalde de hassas yapıdadır. Normal yani dedi 🤷🏼‍♀️