perimasali802_ kız peyniri kahvaltida bile yemiyorlar ellerine nasıl verim 🤣
Akşam menusuu
elizyaa en kolayından fırında soslu tavuk pilav salata cacık olur.
Taze fasulye pilav ayran yanına haşlanmış tavuk olur.
Biber dolması kabak mücver kıymalı makarna yoğurt olabilir.
Makarna seviyorlarsa da fırın makarna yapabilirsin beşamel soslu bol kıymalı. Yanına karışık kızartma yapabilirsin.
belladonna ahaha fırında etli karışık sebze yapabilirim tavuk patates gibi ama ben patlıcan biber sogan da atıyorum yanına meyhane pilavı cacık corbasiz yapamam asla kendime bile hergun yapıyorum sütlü tatlilari tükettim sütlaç ,saray sarması,gelin pastası,mozaik pasta elendi geriye kalan bişey varmiii😂
Bubenimoykumm ilk menüyü dün yapmistim tavada kıymalı makarna karışık kızartma fikri iyiymis çok kararsız kaldım simdiii 😂
elizyaa
Fırın sütlaç
Profiterol
Supangle
Triliçe
Tramisu
Latte pasta
Meyveli, soslu pasta
Muhallebili irmik pastası
Çikolatalı Tavuk göğsü
Daha sayayım mı 😂
belladonna offf canım profiterol cektiiiii 🤤🤤🤤🤣🤣
- Düzenlendi
belladonna profiterol fırın sütlaç yapmıştım zaten aagahh😂supangle basit gelir irmik pastasını deniyim bugün onu hiç yapmadım tarifini atabilir misin acaba
teşekkür ederimmm💓😂
elizyaa magnolia yap
Sutlucikolati yakın olsaydık yapardım sana 🥳🤪
Sutlucikolati
Kalk hemen yap akşama soğuk soğuk ye balkonda 😂
elizyaa
Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi https://www.nefisyemektarifleri.com/irmik-tatlisi-tarifi/
Ben bu tarifi yapıyorum çok beğeniyorum en azından benim damak zevkime uyuyor.
belladonna bende çoğu tarifi burdan ve Elif hanım’in tarifleriyle yapıyorum tam tutuyor günün tatlisi da tamamsa bebisi uyuyup ise koyulayim bende irmikli tatlıları çok severim😋
elizyaa kız evde ne varsa onu pişir ya misafir bu yemek secmeye hakki yok sksksj😂
elizyaa eliborunde yap aşkım çok güzel oluyor yanında da domatesli bulgur pilavı cacık şekerpare💃
perimasali802_ kız öylede ,bizde bu ay tasincaz diye biteni almadigim bir donemdeyim günü birlik pişirip kapları paketliyorum şimdi çıkıp akşam alışverişi yapcam kucucuk bebeyle eşim bey işin keyfinde gezmeye gittiler bende işler yemekler içinde kivraniyorum oturdum çay çekirdek yiyorum 🤣
2minnosannesi şekerpare dün yapmistim yanlış tarifi açmışım çöp oldu normalde çok güzel yaparım oysaki sinirlerim tepeme çıktı ,bugünün menüsünü buldum teşekkür ederim onu da başka bir gün yaparım 😊
belladonna 🤣🤣🤣 kız daha akşam yemeğini yapmaya üşeniyorum ya 🤣 ben yemeyi seviyorum 🤣
elizyaa ağız tadıyla yemek nasip olsun❤️
elizyaa
Afiyet olsun 🤩