fikriyat perimasali802_ öff sen gösterdiğin kadar saf değilsin hadi amaaa Mesela halamın adı da İsmet?
Cicekliperde perimasali802_ dünkü ne kız ben bilmiyorum ki. Kanalizenin bahsettiğini de ben başka biri daha var öyle o anlamıştım
Cicekliperde perimasali802_ aa evet öyleymiş. Ben o ara forumda değildim. Kış hazırlıkları yapıyorum. Bide kızım sendromun zirvesinde . Fırsat bulamadım.
perimasali802_ Cicekliperde kolay gelsin canım neler yaptın bn daha başlamadım bu gidişle yapamiycam Kızın kaç aylık Zor ya çocukla yapmak
Cicekliperde perimasali802_ belki bana kızacaksınız ama kadının eski postlarını okuyup da kadını ordan vurmak da çok doğru gelmedi bana.
Cicekliperde perimasali802_ turşu, sirke , kurutmalık falan yaptım. Eylülde de domates konserve tapacağım. Aslında okul açılmadan onu da yapacaktım da erken dediler
perimasali802_ Cicekliperde erken degilde tarlalar bitiyor ya uyguna geliyor o zaman uygun oluyor Miss gibi olacaktir şimdiden afiyet olsun 🤗
perimasali802_ Cicekliperde kiz vurmadim ki bana fikri de dedi bnde erkek bu dedim malum artık suphe duymaya başladım Ve herşeyi bilmesi çok şaşırtı cok aktif degil bide ondan dolayı yazdim Sana niye kizayim öyle düşünmeyin lütfen 💐