Sutlucikolati Hadi kızlar peride kullanıcılarıyla ilgili isim vermeden bir şeyler itiraf edelim 🤣🤣 Biri var(dı) bu ne özgüven diyodum sürekli her şeye atliyodu 🤣🤣🤣 Birini de girtlaklayasim geliyor 🐍🤣🤣 muhatap olmamaya çalışıyorum 🤣🤣
Moonlight_ Sutlucikolati biri vardi her konuda kendisini cok bilgili en güzeli en iyisi en akillisi herseyin en eni kendisi saniyordu bayadir görünmüyor ama 😄
2minnosannesi Sutlucikolati biri var aşırı egoist ama biride var yazdığı herşeyi çok yerinde ve anlamlı❤️
perimasali802_ Sutlucikolati biri vardi çoktan izi kaldi kalpte canimin son damlasına Şarkıydı inşallah doğrudur 😂 Ama eskisi gibi girmiyor çok özledim onu ♥️
etoile Moonlight_ benden bahsediyorsun sandım sonra sanıyor diyince ben olmadığımı farkettim çünkü sanmıyorum öyleyim 😜😜😜😜
elizyaa İnşallah o biri ben değilimdir😆🤣 Biri vardı diyet grubunda takip ediyordum çok hanımefendi cevapları çok yerinde veriyordu bu aralar eskisi gibi girmiyor Burdan değil happy momdan biri ile gırtlak gırtlağa gelmiştik günlerce tartışıp birbirimizi engellemistik hala adını unutamadım🤣
kkeelleebbeekk Sutlucikolati kullanıcı degil de bisey itiraf etmek istiyorum oral seks oral seks 69 falan deyip durdular ben hic yapmadım ama bu gece rüyamda birden eşime ordan opuyorum oda şaşırıyor ama hemen tukurdum cok tuzlu derken uyandım bazen insani cok etkiliyor yoldan çıkarıyorlar 😅😅😅😅
Sutlucikolati 2minnosannesi Ayyy o egoist biri evet var 🤣 ama umarım aynı kişiden bahsediyoruzdur yoksa herkes onun melek falan olduğunu düşünüyor olamaz ya 🤣🤣🤣
2minnosannesi Sutlucikolati eğer dediğim kişiyse kesinlikle o dıştan melek ama sözleri hep bir egoist 😂
simonedebeauvoir Sutlucikolati egosite melek deyince ben olmadığımı anladım 😅😅😅 ne biliyim yazan şeyleri acabamı diyorum ahahahaha
2minnosannesi Sutlucikolati evet😂 herşeye bı cevabı olan cinsten ha bide sanki bu hayatta herşeyi o doğru yapıyor gibi konuşur
Bubenimoykumm Sutlucikolati ben burda kimseyi aklımda tutamıyorum birkaç kişi hariç kaldıki nasıl gıcık olabiliyosunuz hayret ettim 🤪😊
Sutlucikolati Bubenimoykumm kız zaten hep aynı kişiler var nasıl aklımda tutmayayım 🤣 yeni gelen de öyle bir uğruyor çıkıyor gidiyor 🤣🤣🤣