Kızlar selaaam.. Migros’ta viski fiyatları ne kadar biliyor musunuz.. bugün 8. Yıldönümümüz ve güzel bi gece geçirmek istiyorum eşime süpriz yapacağım bebeyi yatırdıktan sonra.. tekele filan girip alamam asla burası minnicik bi ilçe 😂 bi de yanına ne hazırlayacağım ay hiç bilmiyorum 🥲

Bubenimoykumm neyse gidip marketten alıcaz artık sevgili kocamın kartısıyla kaç para ulen bi alkol al şurdan diycem 🤣

mavihuylu viski yanına çikolata al güzel meyve tabagı çerez tabagı yap. Öyle çok detaylı meze kaldıran bir alkol degil daha agır bir alkol. Öyle takıl işte aşkım

papatyamsigibi aslında rakı mı alsam dedim ama hiç içmedim şimdiye kadar üç kere viski içmiştik eşimle o yüzden buna yöneldim 😂 eşim bi kere de arkadaşı ile içmişti eve getirmişti açılmamış bira var şuan evde ama bilmiyorum yani onları 🤣

mavihuylu senin kocan imam mi ya da hoca mı din gorevlisi mi tanisinlar ne olacak anlamadim🫤

etoile burası çok küçük bi ilçe olduğu için öyle tekelden içki falan almak bi yığın dedikodu malzemesi olur bunlara. Eşim de esnaf olduğu için tanıyanımız çok yani uğraşamam kimseyle. Ki içtiğimi de eşimden başkasının bilmesini istemiyorum yani olamazmı. Neden illa imam hoca olması gerekiyor eşimin

mavihuylu canımın içi metropol sehirlerde bunun dedikodusu olmaz pek o yüzden garip gelmistir