2minnosannesi asyarana asyarana yerleşme agrisida olabilir büyük ihtimal hamilede olabilirsin hakkında hayırlısı olsun
2minnosannesi asyarana bn kızımda öyleydim sürekli ağrım olurdu sancım yani ama adet olmazdim sonra kan verdim hamileydim ki 8 gün uzun süre normal yani hamile olursan şaşırma ❤️
asyarana 2minnosannesi kadın doğuma randevu aldım ultrason la bakar kan testi veriyim desem bakar mı yada kendisi bakar mı kendi kendine
perimasali802_ asyarana ultrason çok erken bakmaya bilir ilk başta kan testi alir sizden beta yüksek çıkarsa ultrasona da alabilir belli olmuyor ama mutlaka git çünkü vitaminler falan da yazıyor
perimasali802_ asyarana hm anladım canım sen o zaman dikkat et kendine olabilirsin çünkü Bayan akrabaların giderse merkeze söylersin alırlar sana
asyarana perimasali802_ biliyorum da bı defa gecikme oldu gittim direk ultrason la baktı ben kan testi istiyorum desem
perimasali802_ asyarana oradaki süreç nasil bilmiyorum ama kan testi de verebilirsin sağlık ocağı da olur koyde varmı
asyarana perimasali802_ bide eğer o zamana kadar olmazssam 14 gün gecikme oluyor mutlaka görünür ultrason da da