cylan Kızlar bir haftadır seks yapmiyorduk bugün yapalim dedik belkide 10 20 defa tam birlesemeden boşaldı 1 hafta uzun bir süre diyor cok özlemiştim arzuladm ondan böyle oldu diyor bende boşalamadm haliyle tabiki.. gece gece kalk dus al boşuna 🙄🙄 2 saat sac kurumasnı bekliyorum uyuma saatim gecikiyor sabah işe gideceğim hic zevk alamadan bir sürü zaman kaybi yaşıyorum bide erken bosalma sorunum.var demiyor böyle bahaneler sıralıyor gibi sinir oluyorum sizce ilgisi var mı 1 hafta ara vermenin cok arzulayp hemen bosalmann tecrübeli bayanlarr ses verin😂
HurremSultan cylan bokunu çıkarma Bahattin deseydin. Senin iş bitti ben nolcam demedin mi 😂 elini kullansın yani bu ne iki dkkalik şey için donunu cikarmaya değmez ya bu erkekler niye suçunu kabullenmiyir
basakk cylan uzun süre olunca erken boşalma oluyor evet hep böyleyse bahanedir . Önce seni tatmin etsin bitmeye yakın ilişkiye girebilirsiniz . ( şu saç kuruma olayı gerçekten sinir bozucu ya 🤣)
oylebiri cylan benim eşimde erken boşalır ama kendisi boşaldıktan sonra ben rahatlayana kadar da bırakmaz beni eller,yalar vs sorar mutlaka sende rahatladın mi diye,yani eşinizin sizi de düşünmesi gerek dediğin gibi insan öyle olunca çok sinir oluyor
cylan HurremSultan dedim ama ikinciye yapalim dedi o da tekrar kalkması etmesi vs hic ugraşamam dedm 😂
kirikkalbim cylan spreyler varmış kullananlar yorum yaparsa daha iyi olur bizimkininse aynı sorun var
alinasira Sen çalışan bir kadınsın kaybedecek vaktin yok sabah iş var o yüzden bir dahakine baştan aşağı adamı spreyle 😅