kizatasozu Doğum gerçekleştikten sonra söylediğiniz ilk şey neydi komik anılar duyalım biraz. Ben saat kaç demiştim (heyecan merak) 🤣 sonra kızımı gördüm iy bune kafası yamuk uzayliya benziyo demiştim 🤣normal doğumda kanalda kladi baya kafası mutasyon geçirmişti 🤣 ama şimdi benden bile güzel kafa şekli
TombulHatun kizatasozu benm sezaryendi daha başlamadnz mı ameliyata demiştim doktor kızımı göstermişti o an doğdu bile dedi, dedim bu çok küçük 😂
HurremSultan kizatasozu kızımda bitti mi demiştim dkdkkdk sonra kafamı koydum sedyeye hiç sormadım😂😂 gözümün ucuyla baktım onunla uğraşıyorlar dedim ok bebe iyi dkdkdkd Oğlum da da spinalden genele döndü doğum gözümü açtım bebek nerde doğdu mu dedim ama kafam nasıl güzel saatlerce bana güldü doktorlar öyle saçma sapan seyelr sordum ki😂😂😂😂😂
prenses90 kizatasozu suyum dogum esnasında hemşirenin yüzüne patladı🤣 hem ıkınıyorum,hem hemşireden özür diliyorum büyük bir utançtı🥹,ve bebişim doğdu kordon bagını kesmeden alıp göhsüme verdiler,aaa bu çocuk kepçe kulak dedim🤣🤣
kizatasozu TombulHatun ama sabah 10 buçukta yatisim yapıldı aksam 6 bucukda doğurdum gelsin artık bı zahmet 🤣
kizatasozu HurremSultan ben birazcık korktum böylemi kalcak kafası diye ve bebeğin kiyafetleri evde olduğu için bebeği bıraktılar yatağına gittiler bebek çıplak öyle bakistik bikac dakika ay üzüldüm yaa çıplak kaldı diye. su güzel kafadan bende istiyom ama yanımda çok yakınım biri olsun pot kirarsam ağzımı kapatsin 🤣
skkrnn HurremSultan Spinalden neden genele döndünüz ben hem altdan uyuşturuldum sonra sol göğüsüme birşey olunca beni baymışlar sebebi neydi bilmiyorum ağrı oldu sol göğüsümden koltuk altıma nefes alamadım bastırmak istedim sonra beni baymışlar kimseyede niye diye sormamışım hâla aklımda neden öyle birşey yaşadım yaşadığım şey neydi
kizatasozu HurremSultan gece doğumla uğraşmak çok zordur yaa iyiki gündüz doğurmuştum bu arada gece 1 dakika bile uyumadım ikinci gece belki 1 2 saat uyudum dikiş ağrısından ne oturabiliyodum ne uyuyabiliyodim felaket biseydi
HurremSultan kizatasozu ben gece dogurmadim ki akşam altıda yattım diğer gün sabah dokuzda doğurdum😂😂 kız valla çok zor doğum ama doğurdum rahatladim o ağrı bana vız geldi dkdkdkkd suniyi çekene hiçbir acı koymuyor😂😂😂 Ben üç gün hiç uyuyamadım hiç ama bebeği izlemek sarılmak istiyordum sürekli 🙊 artık eve geldik ikinci gün ben uyudum kaynanam bebeğe baktı biraz sonra yine odama gittim gece boyu salonda duramadim gittim kocamin yanında uyudum bebe uyandikva kalktım çok güzeldi ya 🥰
kizatasozu HurremSultan gece boyu salonda duramadim gittim kocamin yanında uyudum bebe uyandikva kalktım çok güzeldi ya 🥰 Kız aynısı vala ben koltukta bı turlu yatamiyom yatahimi istiyodum ama o oda daha sıcak diye mecbur orda kaliyodum arada yatağıma gidiyodum orda uyiyakaliyodum bide
HurremSultan perimasali802_ iki dogugumda eglenceliydi ya yine olsa yine doğuma korkmadan giderim galiba 😂😂 hele o kafa güzelliği ile sorduğum sorular😂😂😂 doktor kikir kikir gülüyor ben durup durup birşey diyorum😂
perimasali802_ HurremSultan bnde inanirmisin dogurmayi özledim 😂 Allah bilir neler demissin de gulmusler 🤣🤣🤣
HurremSultan perimasali802_ neler dedim dkdk savma sapan konuşuyordum hemen de doğurmusum he falan diyordum heo teşekkür ediyor hellallik istiyordum onlari hatırlıyorum sadece djdkkdmd
kizatasozu prenses90 iyyy çok kötü olmuş ben acaba tuvaletimi yaptimmi cokerak ediyorum ya hiç hissetmedim ve basur olmuştum 🤣 arkama bile bakmadan kaçtım o alandan. plasentaya bakicaktim o bile aklımdan çıkmış 🤣
sosyolog1kadin kizatasozu komik bi anım yok oğlumu ilk gördüğümde ama bu çok tatlı diye içimden geçirmiştim şimdi 2. Doğumuma az kaldı bakalım bunda neler olacak 😃
basakk kizatasozu gözümü bi açtım anestezi sonrası göğsümü kayınvalidem tutmuş annemde bebeği emzirmeye çalışıyorlar şok geçirmiştim 🤣
HurremSultan kizatasozu canım yatağım bende eşim evde yoken kızımla salonda uyuyordum koltuğa kafamı koyuyordum ki uykuya dalıp kızı unutmiyim diye ufacık hareketine bile hemen kalkıp bakıyordum🥲🥲🥲❤️
perimasali802_ kizatasozu ankarda doğum odaları ayrı ve çok güzel eş girebiliyor 😅 doğum yaptım kizimda kucağıma alamadan kuvoze girdi zaten görmedim eşim geldi eşyaları getirdi kızım nerde dedi yok dedim götürdüler bnden daha çok korktu nasıl yok dedi nerde durumu anlatirken ebem geldi konuştu eşimle sonra zaten titreyerek konuşuyordum titremm artı eşime döndüm ben çok üşüyorum bataniyede yok ameliyat önlüğü atmışlardı üstüme sadece kıyamam ellerine ile ayaklarimi ısıtıyor du 🥺