belladonna Rouge Beni ikna ettin ardle 😂 Hayatın da güzel gelişmeler olması ne güzel, daha da güzel günlerin olur inşallah 🙏
perimasali802_ Moonlight_ ahahay vala beni bir sancı tutmuştu kıyafet dusunemiyordum eşim benimle dalga geçti yürüyüşumun taklidini yaptı hep 🤣🤣🤣
dmltugce kizatasozu ilk bebegimde bu benimmi bunu ben mi doğurdum demistim 😂😂😂 ikincide bebeğim öldü bana yalan söylüyorsunuz demiştim çünkü görmedim küvozdeydi
kurabiyevarsimitvar kizatasozu eşime dönüp “bittttiii çıktııı Allah’ım bitttiii çıktııı” diye bağırmıştım (sancı esnası çok yordu bedenimş artık bitsin ya da sezeryane alın diyordum) bir yandan da kızıma bakıp ağlıyordum bir yandan gülüyordum deli gibi dwpqkdkwlqlsl
kizatasozu abasiyanik yaa benim doktorum çok iyiydi ya 9 ay boyunca bütün kadın doktorlara gittim ama doğumu erkek doktor yaptı 🤣 ben artık ona giderim kesin
kizatasozu zarifhanim neee ben 1 damla gözyaşı dokmedin bı ara duygulandım ama insanlar bana bakiyo aglayamam dedim 🤣 hem aglayim hem nasıl dogurdun ne ben odaklanamazdim 👶
zarifhanim kizatasozu doğum sırasında doğumuma odaklandım tam sakinleşecekken kızımı silip kucağıma verdiler yine ağlamaya başladım. Hıçkıra hıçkıra hem de. Böyle içimden ağlamak geldi duramıyordum 😄
kizatasozu Lovely_00 ay orası ayrı bi mevzu biz kadinlari başlarına taç etmeleri lazimda kiymetimiz bilinmiyo
kizatasozu Bubenimoykumm saçın mideye değmesi için bebeği koruyan o tabakanın olmaması lazım bebek suyun içinde ya
kizatasozu HurremSultan kimseye laf ettirmedim en azından 🤣 ben normalde yer içer akşama doğru temizlik yaparım temizlemeden doğuma gitseydim naneyi yemiştim 🤣
HurremSultan kizatasozu gerçi seninkiler öyle demi🤪🤪 benimkiler de o olmamasına rağmen kendi işimi kendim gördüm heo eşimle temizleyip gittik🤪🤪🤪