[silindi] evet aynen öyle oluyorum. Benim 21yaşımdayım yalnız normal gelmiyor ayıb sanki koca insanlar

Yeyaaaa boşver müzik dinle sende veya erkenden uyu . Zaten yaşları ileridir haftada kaç kez yapacaklar duyma hiç

Yeyaaaa konuşulacak birşey olsa git konuş diyeceğim ama bu sefer sen suçlu olursun o yüzden anladığın an tak kulaklığı müzik dinle yapacak birşey yok maalesef, diyorum ya benim ailem bizlere duyurmamak için gece yarısı biz odalarımıza çekildikten 1.5 2 saat sonra odalarına çekilirlerdi ama ben uyumadığım için nefeslerini duyardım kulaklıklarımı takardım hemen, benim ki ses bile değil düşün 🤔 etkileniyorsan o an bulunduğun odayı vs terkedebilirsin

Bilinmeyenlidenklem bede evliyum
    23 yasindayim daha evlenene kadar daha annemle babamn o işi yaptgini asla duymadm hic hissetmedik yani en ufak bir banyoya bule rast gelmedik dusunun 5 kardesiz nasl duyurmadlr cok merak ediyorum 🤷‍♀️😂 gercu duymakta istemezdim yani

Yumuduk yani bende istemem benim babam azgın insan bıkıyor

Nietzsche ben 21 yaşındayım evlenicem 🤣 yalnız evin içinde tabiki duymak ayrı fikir sormak ayrı linc etmeden duramıyorsunuz ya

• [silindi]

Minikbirkoala anlamıyorsunuz siz galiba evde anne babandan o sesleri duymak hoşunuza mi gider bi başkası olsa umursamazsnz ama aile anne baba çok yakın olduğu için bi tuhaf oluyosunuz sanki soguyosunuz gibi genç kiz tabi cinselliği de merak edip post açabilir bu Gayet normal bişey hatta hoşumuza bile gidiyodu hani dinlemek falan bunun gibi bi çok seyi arastrp merak ediyorsun ama kalkipta annesinin babasnn olayı çok farkli yani herseyde ile bi laf sokma pesindesnz hani yazayimda ne olursa olsun 🥴🥴😝

Deleted4 aman burda kimin ne olduğunu bliyoruz sırf laf olsun dye cnsellik konusu altnda saçma postlar açlıyor. Bir iki dengesiz gelip ahkam kesyor çoğunluğn dediğine karşı çkıyor ,post sahibine yaranacak ya