kirikkalbim Sabah sabah adama bişiler oluyo bi yaklaşıyo sırnaşıyo daha ben yeni uyandım yapasım yok yani usulca öpüp sarılıp bırakıyorum bana karşı kötü hissetmesin diye siz bu durumda ne yapıyosunuz
Sutlucikolati kirikkalbim hemmmeeen esime karsilik veriyorum 🤣 sabah yapilan sex 🤌🤌🤌🤌 kendime getiriyor beni🤣🤣🤣
kirikkalbim perimasali802_ adam ya küserse napcan deseki eşim bana zulm 3diyo o zaman kaçacak delik ararsın 😂😂
perimasali802_ kirikkalbim kusemez hadi küstü diyelim sekse küsmez onu her türlü yaparız sonra yine kaçacak delik bulmaya çalışırım o yine beni o delikten bulur çıkarır 🤣
kirikkalbim chicabomb uyku problemi çektiniz ve dinlenmediniz olabilir bazen donumu indirdiğime deymiyor 😂😂
perimasali802_ kirikkalbim adam olsun çöpe gitmesin ahaha😂 Şaka tabi ki de öyle bir şey olmaz Ama durumun ciddiyetine bağlı olarak tan ya küserim yada barışma öpücüğü veririm 🤣
kirikkalbim Sutlucikolati ya bazen hiç canım yapmak istemiyorum o işini bitirip gidiyo beni öyle bırakıp işe gidiyor ben yine evde tek kalıyorum beni afakanlar basıyo😐