Bubenimoykumm kahkaha mesele on kilo domates biber almak değil onu sen de alırdın istesen.loğusa kadın nasıl yapacak diyemem işler mi. Ben olsaydım bunları yapacak zsmanım yok alın çürümesin yapın sizin olsun derdim.
kahkaha TombulHatun kendini haklı çıkaracak sebep bulur o.. aldım verdim ona da almadı der dedikodumu eder sağda solda öyle bı insan çünkü
kahkaha balrengi mecbur aldım sağda solda laf eder onada aldım verdim almadı der beni kötüler.. bende çok üzüldüm ikisi bir oldu yaptılar ellerine yapısmazdi yapsalardi ugrastiracak bişey de değil ki zaten kendilerine ugrasacaklardi sırf bana Özel yapmicaklardi
kahkaha Beybiii bu un adı enayilik değil yardım dır insanlıktır ben 40 ı bile çıkmamış çocukla nasıl yapacam onların düşünmesi lazımdı ben zaten her sene yardım ediyodum bı sene etmemişim onda da çocuk doğurmuş yani keyfi değil .
kahkaha Eso37 sağda solda lafımı etmesin diye aldım. Ona da aldım verdim almadı derdi gene beni kotuleyecek bı sebep bulurdu o
kahkaha 2minnosannesi görümcem de kızdı yapiverselerdi ellerine mi yapisacakti küçücük çocukla nasıl yapacakmissin sen dedi.. bugün görümcem gelecek yardım etmeye.. ben geleyim birlikte yapalım tek başına yapma dedi saolsun
kahkaha veraeyl sağda solda lafımı eder kötüler diye aldım onada aldım almadı der ben biliyorum onun huyunu çocuk gibi bide hemen küsüyor
veraeyl kahkaha o zaman anne bana da yardım edermisin üç çocukla yapamıyorum diyebilirsin kalp kırmadan
kahkaha perimasali802_ utanmaz onlar yapar kendileri yerler utanmadan sonra da ona da verdim getirdi kapıma attı der sağda solda biliyorum ben onu
perimasali802_ kahkaha üç cocukla nasıl yapacaksın peki sen o zaman eşine söyle sana yardım etsin madem ama ben olsaydım yollardim istediği kadar kussun
kahkaha belladonna hiç çekinmeden alır yar yer yeminle ama sağda solda lafımı eder ona da aldım verdim getirdi kapıma attı der beni kötüler öyle bı insan çünkü bide küsme huyu var çocuk gibi küsüyor
kahkaha zarifhanim çok saolun Allah razı olsun 🌸 görümcem gelecek beni bekle beraber yapalım kendi başına yapamazsın onlar da niye yapmadılar ellerine yapısmazdi yapsalardi sen nasıl ugrasacakmissin hiç mi dusunememisler dedi saolsun
ladymomm kahkaha Yerinde olsam verdiklerini almazdım, tek başıma 3 çocukla lohusa halimle yapamam beklediği yerde çürümesin siz kendinize yapın derdim. Yaptıkları da hoş olmamış. Kaşa kasa eşyayı yapmak zor gelmemiş de 2 poşeti yapmaya mı acizlenmişler.