piyangobileti Bubenimoykumm sordum da bitkisel dedi internetten almış bilmiyorum hatta sinir oldum sakladım deli dana gibi aradı ilacı
sizene piyangobileti cinsel performans arttırıcı yazıyor canım bu ilacın resmi var internette ama böyle yapma canım sende aranıza soğukluk girer aynı bende de var kendi ihtiyacını görüyor malesef bi ara trip attım 1 hafta yanaşmadı
piyangobileti sizene istesem de yapamazdim regl oldum yine iyi niyetimin kurbanı oldum işini hallettim ağzı açık ayran budalası gibi sirita sirita gitti işe o iş için iyi olacaksak istemez kalsın
sizene piyangobileti yani hakklısın benim eşimde aynı bazen kendimi kullanıyor gibi hissediyorum ayran budalası dediğin yerde koptum 🤣
berenmiss HurremSultan kız bu hareketi senden asla beklemezdim 🤣🤣🤣 bende kendimi görmüştüm rüyamda öyle napıyım yani evden mi gidiyim bi kere de kocamı görmüştüm kızıl saçlı bi kadınla yataktalardı uyanınca anlattım güldük beraber 😂😂😂
HurremSultan berenmiss ya kovdum ama gitmedi tabiki burda post bile açmıştım sanırım o kadar icledim ki yani inanılmaz 🙊🙊🙊🙊
abasiyanik successfulwoman sağol canım benim 🫶17aylık oldu yürümeye başladı hiç durmuyor sürekli dışarıyı istiyor 🤦♀️ gece uykuları poh gibi Allahım sabır ver bana diyorum😂