Bayadır eğlenceli posta denk gelmedim.
İnşallah istediğim gibi bol hayalli bir post olur 🥲🌼
Herkes olmak istediği yeri, kıyafeti aklınıza ne gelirse yazsın hayal gücünüz herşey size ait 🥰🥰
Ben; çocukluğuma dönüp evimizin bahçesinde sokak lambası ve ay ışığında kitap okuduğum zamana dönmek istiyorum.
Gökyüzünde milyonlarca parlayan yıldız izlemek ahh keşke 🥲
Şimdi gökyüzüne hasret kaldık resmen 🙃
Hayal Kuralım Bacımsular 💖💅🏻✨
Yaaa neden kimse yok
Ben çocukluğumun yaz akşamlarında ablamla yıldızlarım altında yattığımız yatağımıza çığ düştüğü yıldızları izleyip kendimize yıldız seçtiğimiz o küçük masum sade sakin ve huzurlu anlara dönmek isterdim 🥹🥲😌🥺🥺
mavikelebekk__ eşimin işi çok yoğun bu aralar eşimle kızımla uzun bir süre bir tatil köyünde vakit geçirmek isterdim 🌸
mavikelebekk__ çocukluğumun geçtiği evde balkonda kardeşimle oynarken annem mutfakta yemek yapardı kahkalarımız sokağı inletirdi o ana dönmek için nelerimi vermezdim ki 🍀
Elmasekeri Ahh keşke yaa 🥲💙
basakk Yapılamayac bişey değil aslında inşallah bı tatile gidersiniz canım benim 🥰
berenmiss Bende çok özlüyorum çocukluğumu ama o zaman kıymetini bilemiyor insan yada ben bilemedim. 🥲
mavikelebekk__ aaaahh keşke bu kurduğum hayal gerçek olsa eşimle çok zorluk atlattık maddi manevi her konuda özellikle maddi çok sıkıştık neyse oraları geç
Dün köyden indim şehireyi izliyorduk eşimle orada altin buluyorlar ya küp ile 😀 eşimle hayal kurdum yani ben anlattım o dinledi bir küp altin bulsak dedim hiç kimseye haber vermem el altından gizliden bozdurup bozdurup harcarım yatırım yaparım özellikle bir sahil kasabasına gidip çok güzel bir yere ama yerleşirim çocuğumun eğitimi için bir yatırım yaparım dedim 😀 sonra ufak tefek şeylere geçelim dedim oğlumu eşimi kendimi baştan sonra mağazaya götürüp gran tuvalet giydiririm herşeyini her isteğimizi yaparım gözümüz neyde kaldıysa hepsini alır satarım yer içerim tatillere giderim öyle anlattım işte eşimde dedi ki ben bulsam hepsini polise veririm 😀😀enayilikte kocam gibi ol
- Düzenlendi
Mavininannesi Sen ben olabilir misin??
Hayallerimiz aynı yemin ederim 😅
Bende sahil kasabasında yaşamayı çok istiyorum. Keşke öyle bişey bulsam önce kendi aileme sonrada sizlere dağıtırım 😅😅
Eşinin söylediğine kahkaha attım hayal bile kurdurmuyorlar 🥺😅
Hayaller hayatlar 🥴
mavikelebekk__ kimseye söylemem diyince de dedi ki benim kimsem yok zaten sen bir Tek annene söylersin dedi😏
Eşim ailesi ile küstü zaten benim için konuşuyordu şimdi yine küsler yani küslük değil eşimi onlar büyütmemiş halaları büyütmüş o yüzden halasini anne gibi görüyor annesi istememiş doğduğunda annelik yapmamış o yüzden de eşim hiç takmiyor anne bile demiyor bana bile konuşma diyo hani
mavikelebekk__ evet evet işlerden vakit bulsa hemen kaçmak istiyoruz bir yerlere ama şuan hayalim bu direk aklıma geldi 😂
Mavininannesi Eee daha ne istiyon kız boşver ne güzel konuşmuyorlar 😅
mavikelebekk__ 2018 yılına 16 yaşıma dönmek isterdim tam çocukluğun bittiği yeni genç olmanın verdiği heyecan biraz da çılgınlıkla en mutlu hissettiğim yaşlar o yıl benim için hep çok özel kalacak 🥰
mavikelebekk__ bende bilemedim
mavikelebekk__
Çocukluğuma dönmek isterdim. O zamanlar her şey çok güzeldi, güzel bir çocukluk yaşadım. Birde kalabalık bir ailede büyüdüm hala o kalabalığı istiyorum.
mavikelebekk__ çocukluğumu ve sürekli tırmandığım ağacimi ozledim sanki yildizlara elimi uzatsam alacakmış hissi vardi hep ay’a bakip derin düşüncelere dalardim 🥺
Ben çıktım baba evinden
agacimida kestiler o odun oldu bnde gurbet 🥺
Şuan ki hayalim bu ve en ihtiyacım olan şey sessizlik ağacın dalina yaslanarak gökyüzünü seyretmek 🌳🌌
Mavininannesi 😂😂😂iki dakika hayal kurdurtmadi yaa sana
perimasali802_ hiç sormaa ahanfnsnxn