Ben bir komşumuzu kadın (evli) kocasını aldattığını öğrendim bu komşumuz da samimi bir komşumuz bizim oturdu bana güzelce anlattı adamın adına ahmet diyeyim kadında Ayşe olsun neyse bu Ayşe temizliğe gidiyorum diye her hafta evden çıkıyor Ahmetle buluşuyor bu kadın 50 küsür yaşında adam da 30 küsürmüş öyle dedi kadın bunları açık açık anlattı bana şok geçirdim ve benim çocukluk arkadaşımın annesi bu kadın bu arada nasıl üzüldüm bilemezsiniz 😏 arkadaşımın yüzüne bakamıyorum kaç senedir bunları bildiğim için kadın adama analdan falan veriyormuş canı çok yandığı için yorganı falan ısırıyorum diyordu tövbeestafurrulah 🙄🙄 her hafta her hafta gidince bende tehdit ettim kadını kızlarına söylerim diye adam sonra buna demiş ki sen f**şesin seni kullandım defol git bu depresyona girdi vsvs adam terk etti bunu sonra bunlar başka şehire taşındı gittiler bizim mahalleden sizin bilmemeniz gereken ne var yada gördüğünüz duyduğunuz anlatın sohbet olsunnn😀😀😅
(Nasıl öğrendim peki bizim mahalleden aşağı bir mahallede bu kadın arabaya binip adamla öpüştü yanaktan benimde gördüğümü görünce mecbur kalıp anlattı)