2cocukveanne Hanımlar iyi akşamlar. 1 hafta önce spirali çıkardım.Dogum kontrol hapina başladım. Sex de isteksizlik başladı. Ben çok düskünümdür.ama 1 haftadır.hic canım istemiyor. Geçer mi bu durum acaba hep böyle olmasın :) Ya da önereceğiniz bir şey var mı…?
2cocukveanne perimasali802_ hapı mi alayım.Zaten bırakmak istemiyorum. Çünkü geri çekilme var ama ona korunma denmez.
perimasali802_ 2cocukveanne aman sakın hiç o yola basvurma bnde prez ve geri çekilme yaptim dersimi aldim hâlbuki guvenirdim de eşime Sen hap ile bir ay kadar devam et isteksizlik devam ederse doktora gidip bu hapi aldim ama boyle oldu diye belki baska bir tane verir
2cocukveanne basakk 1 yıldır takılıydı kanamam çok oluyordu.en son kan değerlerim çok düştü halsizlik yorgunluk baş ağrısı çok başladı. Çıkardım Cıkardığımdan beri o kadar rahatım enerjim keyfim yerine geldi ki anlatamam.Psikolojik anlamda da çok düzeldim bir hafta da :) 😀
2cocukveanne perimasali802_ yaaaa.Bırakmam da isteksizlik kuruluk başladı bu da ileride hayatımı etkiler diye düşünüyorum. Ama evet 1 ay kullanıp olmazsa doktora gideyim tekrardan
perimasali802_ 2cocukveanne kuruluk için jel kullanin eczanlerde satılıyor zaten bide on sevişmeyi uzun tutun sevdiğin şeyler yapın Sadece bir ay kadar kullanın Siz yinede çok düşünmeyin kendinizi daha enerjik hissetmeye bakin kendi modunuzu yüksek tutun
2cocukveanne basakk gerçekten çok zor. Ama biz kadınlar da gerçekten herseyin üstesinden gelebiliyoruz. Ama kırılarak Ama dökülülerek sonunda çok güzel toparlanıyoruz bence 🙂 ( bugün biraz duygusalım)
2cocukveanne perimasali802_ yaaa jel var mı şimdiye kadar sex cinsellikle ilgili bende eşimde hiç bir şeye gerek duymadığımız için bilmiyorum öyle şeyler 😀