perimasali802_ Bir aslan gibi hırçın,asi ve istediğini alan misin yoksaa 🔥 Bir kedi gibi uysal,sakin,rahatmisin Aşkta ve yatakta nesin sen
HurremSultan perimasali802_ her ikisi de😂😂 ama geçen gün resmen düz duvara tırmandım eşim vermedi 🥲 sonra iki gün sonra yaptık resmen hiçbirsey hissetmedim adam oldu ben boşalana kadar😂😂😂
oylebiri perimasali802_ aslan kaplan ne dersen artık atlarım üzerine gxhdndndnd bazende kedi gibi sırnaşırım naz yapa yapa cilveli falan xbdndn ama istediğimi almadan da asla bırakmam 😏😂😻
gizo00 perimasali802_ bizde aşk yokk yatak yokkk hiçbişey yokk cilveden nazdan anlamak yokk buda eklensin seçeneklere kdmffmmfmf
oylebiri HurremSultan eşim vermedi xhdbdnd of bazen bende çok fena oluyorum ama eşim yorgun oluyor vermiyor yani 😂😭
perimasali802_ HurremSultan Hangi hakla vermez bitane vuraydin kicina gel buraya deseydin 😂 sen bosalamadinmi öylece bitimi yani
sosyolog1kadin HurremSultan kızzzz Ahahha eşim vermedi ne çok güldüm 😂😂bizde de tam tersi adam düz duvara tırmansa da tık yok bende
HurremSultan oylebiri işte oda öyle dedi yani yorgunum sonunu göremem ama o an gelde bana anlat bunu😂😂
HurremSultan perimasali802_ yok vermedi birde sirnasiyor dedim bana bak zaten fenayım yaklasip durma 😂😂😂 Yok sonunu gördüm ama o felç geçirdi 😂😂😂
HurremSultan sosyolog1kadin ya normalde pek öyle olmaz da o bir iki gün acayip fındık falan yedim o yaptı sanırım 😂😂😂😁
elisaa48 perimasali802_ yardımcı karakterim🤣🤣 eşime veriyorum yapması gereken görevleri yapıyo bende işte yardımcı oluyorum 😂
gizo00 perimasali802_ öyle çünkü 5dk gir çık boşalır bittti yani bi erkek nasıl elini kolunu kullanmadan dokunmadan öpmeden ilişki ister şaşırıyorum erkek misin sen diyorum sürekli bende mdmfmfmfmm