oylebiri HurremSultan eşim vermedi xhdbdnd of bazen bende çok fena oluyorum ama eşim yorgun oluyor vermiyor yani 😂😭
HurremSultan oylebiri işte oda öyle dedi yani yorgunum sonunu göremem ama o an gelde bana anlat bunu😂😂
perimasali802_ HurremSultan Hangi hakla vermez bitane vuraydin kicina gel buraya deseydin 😂 sen bosalamadinmi öylece bitimi yani
HurremSultan perimasali802_ yok vermedi birde sirnasiyor dedim bana bak zaten fenayım yaklasip durma 😂😂😂 Yok sonunu gördüm ama o felç geçirdi 😂😂😂
gizo00 perimasali802_ bizde aşk yokk yatak yokkk hiçbişey yokk cilveden nazdan anlamak yokk buda eklensin seçeneklere kdmffmmfmf
sosyolog1kadin HurremSultan kızzzz Ahahha eşim vermedi ne çok güldüm 😂😂bizde de tam tersi adam düz duvara tırmansa da tık yok bende
HurremSultan sosyolog1kadin ya normalde pek öyle olmaz da o bir iki gün acayip fındık falan yedim o yaptı sanırım 😂😂😂😁
elisaa48 perimasali802_ yardımcı karakterim🤣🤣 eşime veriyorum yapması gereken görevleri yapıyo bende işte yardımcı oluyorum 😂
gizo00 perimasali802_ öyle çünkü 5dk gir çık boşalır bittti yani bi erkek nasıl elini kolunu kullanmadan dokunmadan öpmeden ilişki ister şaşırıyorum erkek misin sen diyorum sürekli bende mdmfmfmfmm