Kızlar selam. Ben ovulasyon testi ile bu ay hamile kalmaya çalıştım. Son adet tarihim 28 temmuz. Ben 18 ağustosta ovulasyon testinde çift koyu çizgiyi gördüm yani yumurtlamam o gün oldu. İlişki de adetten sonra gün aşırı oldu zaten. 27 ağustosta adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugün adetim 5 gün gecikmiş durumda. Test yapıyorum 5 gündür ve hep negatif. adetim hep düzenlidir hiç şaşmaz bu arada. Ben gebe miyim değil miyim anlamıyorum böyle bir şry yaşayan var mı? Geç döllenme olabilir mi

cutemute eğer hamileysen bile bir haftayı geçmeden testlerde çıkmıyor istersen kan testi yaptır ya da bekle bi kaç gün daha

cutemute adet olman gereken günden 1 gün önce yapmışsın çıkmamış olması normal

cutemute stres yapmayın Rabbim gönlünüze göre versin bende son bebişime Ovulasyon takibiyle hamile kaldım bence gayet güzel bi takip şekli ☺️

Mom88 amin teşekkür ederim 😊 siz de sağlıkla büyütün inşallah 😊

Yani gebelik varsa şwyet hemen tutmuşsa adet günğnden öncede belli olabiliyor ben çoçuklarımın ikisinde adetimden 3 gün önce öğrendim çünkü ovulasyonla planlı gebelikti .
        Ama geç döllenme vs olabilir çıkmayabilir bekleyin biraz daha siz

cutemute İlk deneme anladığım kadarıyla. Stres faktörlü de gecikme olabilir. İnşallah hayırlı zamanda nasip olsun

cutemute Çok erken davranmışsın. Geç döllenme de bir seçenek ama biraz bekle yada kan ver kesin sonuç için

berenmiss 1 haftayı geçmeden çıkmıyor diye birşey yok, reglime 4 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim. Gayet de çıkıyor 🥲

ilayda2 ya kişiden kişiye değişiyor bende testte çıkmıyordu kan tahlilinde çıktı mesela