berenmiss cutemute eğer hamileysen bile bir haftayı geçmeden testlerde çıkmıyor istersen kan testi yaptır ya da bekle bi kaç gün daha
cutemute berenmiss kan testini de 26sında yaptırmıştım 0 çıktı hcg. Adet gecikmesini mi 1 hafta beklemeliyim
ilayda2 berenmiss 1 haftayı geçmeden çıkmıyor diye birşey yok, reglime 4 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim. Gayet de çıkıyor 🥲
perimasali802_ cutemute daha Yeni 5 gün gecikme var biraz daha bekle olmazsa hastaneye gidip kan verin
Mom88 cutemute stres yapmayın Rabbim gönlünüze göre versin bende son bebişime Ovulasyon takibiyle hamile kaldım bence gayet güzel bi takip şekli ☺️
Sinee_ Yani gebelik varsa şwyet hemen tutmuşsa adet günğnden öncede belli olabiliyor ben çoçuklarımın ikisinde adetimden 3 gün önce öğrendim çünkü ovulasyonla planlı gebelikti . Ama geç döllenme vs olabilir çıkmayabilir bekleyin biraz daha siz
Mommy12 cutemute İlk deneme anladığım kadarıyla. Stres faktörlü de gecikme olabilir. İnşallah hayırlı zamanda nasip olsun
kaardelen cutemute Çok erken davranmışsın. Geç döllenme de bir seçenek ama biraz bekle yada kan ver kesin sonuç için