tabi _rumuzyok ayyy tam benim soruma göreme bir post gel derttaşıö bende bu sorunun cevabını arıyorum 😂☺️
HurremSultan _rumuzyok %50 ihtimalle ola da bilirsin olmaya da bilirsin adam dün atmış tohumu içeri telefonun kamerasısini bı götür oraya bakalım yumurta spermi yemiş mi😁😁
tabi HurremSultan ay güldürdün benide millet nasıl kaza yapıyor ay bizde sorum galiba korunmasakda olmuyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ki :/
HurremSultan tabi bende kazayla kalmadım ilk bebegime çok uğraştım çok ağladım ama oğlum Tek seferde tuttu😂 üzülme her nasip vaktine esirdir🌺🤍🤲🏻
HurremSultan tabi valla ramazan ayıydı bir kere oldu ondan sonra test yapmadan bir iki gün önce oldu e o gün hamile kalıp testte çıkmayacağına göre tek seferde oldu ahahhahah
HurremSultan tabi bizimmde on yas var biz beş ay denedikten sonra doktora gittik ben hormon o da testesteron testi yaptırdı sizde yaptırın erkenden önlem alın bir sorun varsa
_rumuzyok tabi strestente olabilir hani bekliyorsanız olmasını falan genelde isteklerimiz beklemediğimiz anlarda olur ya