meyram Ddimassh ayy daha da kötü zaten sizde de düşebilirdi insanlık hali yanlışıkla düşürmüş olabilir ama saklamaları gerçekten enteresan insan hemen o an hastaneye götürür
dmltugce Ddimassh saçını yolarım bende onun bacağını kırarım net . Çocuk bu yani ne kadar dusuncesizlik .
Cicegimmm Ddimassh peki babanız ya ablanıza birşey demeyin diye olayı bu şekilde şaşırtıyorsa. Bebek bu annesi de düşürebilir. Babası da ya da başka biri de. Ben sadece saklamalarına kızıyorum. Daha kötü sonuçlara da varabilirdi bu olay…
Yusra Ddimassh Ablana söylemişler galiba. Oyuzden gelmiyor da nereye kadar gelmeyecek. Gerizekali ya ya çocuğun farklı bir yeri çarpsa birsey olsa vicdansız birde teyze olcak. Çok üzüldüm umarım şuan iyidir.
Ddimassh Goat büyüme çekirdeği zarar görmüş.Bugün kapalı ameliyat geçirdi.Tel taktılar bacağına sabitlediler kırığı.Üç hafta sonra çıkaracaklar.Dua edin 🫶
Ddimassh noluyoyav Bugün kapalı bi ameliyat geçirdi.Büyüme çekirdeği zarar gördüğü için telle sabitlediler
ahbehichaberinyok Ddimassh hadi düşürdü niye ve nasıl saklar sakın affetme bu resmen büyük bir ihmal, başka ciddi bişey olsa nasıl hesap verecekti? İnanmıyorum ya delirdim okuyunca!!!
Ddimassh grennmoter İstanbula evimize döndük.Özele götürdük büyüme çekirdeğininde zarar gördüğünü tespit ettiler acil kapalı ameliyata aldılar.Tel takıp sabitlediler.Üç hafta kalacakmış