• Öneri
  • 4 Aylık bebeğimin bacağı kırıldı

Ablamla bebeklerimizin arasında 5 ay var.Pikniğe gittik.Bebeğim çok huysuzlandı hep mızırdandı gün boyunca.Ablamda ver bebeği kanguruya koyayım dedi.Oğlumu kanguruya koydu.Kendi kızınıda bebek arabasına koyup yürüyüşe götürdü biraz dinlenmem için.Döndüklerinde oğlum ağlıyordu.Hiç susmuyo sakinleştirsene dedi.Ama yok ne yapsam susmuyor çocuk.Döndük apar topar. Gazı vardır diyorum karnına dokununca ağlıyor dedim.Ablam panik atak geçirir gibi oldu tutturdu karnına bakalım diye baktık bişe yok.Gazıı var diyorum karnına bakalım deyince garibime gitti ne alaka diye.Eve gidince pantolonu çıkardım bacağında soyulmuş yara vardı.Ablam onu görünce yeniden panik atak geçirdi.Ay bişey oldu bişey oldu diye sayıklayıp durdu.Ben abla beni de telaşlandırıyorsun diyorum çünkü saçma geliyordu aşırı tepkileri.Hastaneye götürdük meğersem yavrumun bacağı iki yerden kırılmış.Şok geçirdik.Doktor düşmüş bu çocuk diyor.Yok diyoruz düşmedi.Babama soruyorum yok ablam düşürmedim diyor.E o zaman çocuğun niye bacağı soyulsun.Zaten huysuzdu ağlıyordu hep diyor.Ama mızırdanması başka kırılınca ağlaması başka.Alçıya alındı eve döndük .Hiç yanımıza gelmedi bebeğe bile bakmaya gelmedi.baktım kapı arasından yine endişeli panik atak şekilde bize bakıyor.Belli suçluluk psikolojisi yani.Annem babamda düşürmedi diyor illa.Dün aradım sordum.Ben çocuğu falan düşürmedim diyor.Ama nasıl kendinden emin!!! Yani sorduğum için bana kızacak nerdeyse!! Babamı sıkıştırdım en son söyledi.Bebek arabasına bindirirken iki bebeği de kucağına almış.O şekilde bebek arabasına bindirirken düşmüş çocuğum.Yani nasıl düştüyse biriciğim bacağı iki yerden kırılmış.Bize başta söylese düşürdüm diye oyalanmaz hemen hasteneye giderdik.Ve halada inkar ediyor!!! Çocuğum perişan halde.Ben onun kızının bacağını kırsam kıyameti koparırdı! Nasıl davranıyım ne yapayım bilmiyorum.Ama böyle önemli bir konuda kendinden emin bir şekilde düşürmedim diyerek yalan söylemesi midemi bulandırıyor!!! Görmek bile istemiyorum.

Ddimassh Geçmiş olsun Okurken tüylerim diken diken oldu 4 aylıkmı. Hemde iki yerden kırılmış. Panik atak geçirmesinin nedeni oymuş. İnsan bi Söyler Allah korumuş. Daha kötüsüde olabilirmiş. Ben olsam tepkim büyük olurdu. Ne demek düşürüyor ve söylemiyor.

Ddimassh babam düşürdüğünü söylüyor niye hala yalan söylüyorsun de oda çok korkmuş belli söyleyemiyor kızacaksın diye kızmayacağıni belirt itiraf eder herhalde

Ddimassh Bu çok ciddi bir konu,Allah korusun kafasını vurmuş olsaydı yine de inkar edecekti.Daha büyük sorunlara yol açacaktı belki de…
        Çok geçmiş olsun size ve bebeğinize .

Ddimassh Çok geçmiş olsun. Sakin kalmana hayran kaldım canım ben kendimi düşünemiyorum eğer kendimden eminsem yani bilmiyorum daha gördüğüm an inletirdim onu yine söylettirirdim yalan attığı belli yani sen bişey yapmamışsan kimdeydi çocuk onda. Tabiki bilerek yapmadı kaza sonucunda ama en azından böyle davranma,çok sinir bozucu.Ben çocuk konusunda çok keskin çizgim var ister abla olsun ister en yakın ona zarar verdiyse heleki bunu söylemediyse daha yanımds yeri olmaz.Hadi belki küs kalamazsın ama birdaha kucagına cocuk dahi vermezdim her fırsattada söylerdim.Yavrum benim ya ne acımıştır ufacık daha

Ddimassh isterse gözüm olsun. Bak kim olursa olsun asla böyle sakın kalmazdim. Ne demek ya dört aylık daha et bunun kemikleri su ya kırılacak kadar düşürmek bunu saklamak. Allah ondan çıkarsın inşallah birde saklıyor utanmadan arsız yeminle Yerinde olsam asla bunun üstünü kapatmazdim. O çocuk sana Allah’ın emaneti sende bunu ablana emanet etmişsin bacağını iki yerden kırmis birde üstüne saklıyor. Allah korusun ya daha kötüsü olsaydı da siz hasteneye gittiginizde geç olsaydı. İnanamıyorum ya nasıl böyle davranabildi kendinsi de bir anne üstelik aklım almıyor cidden

Ddimassh kıyamam çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm, bi de anne baba herkes dahil bu olaya, düşmeden dolayı daha hayati bir olay olsaydı bunun hesabını nasıl vereceklerdi acaba. Böyle şeyler gizlenir mi ne kadar yanlış. Belli bi süre görüşüp konuşmayın en iyisi hatasını bilsin, ne olursa olsun koşa koşa size gelip çocuğu düşürdüm bi doktora gidelim çok ağlıyor canı yanıyor belki bişey olmuştur demesi gerekiyordu.

Bonibon_ Deseydi kızmazdım zaten.Şu an kızdığım nokta saklaması.Bunun farkına varması için tepkimi koyacağım.

Biyiklim Karşıma çıkmıyor.Normalde babamın evinden çıkmaz şimdi gelmiyor bile

gizew Susmadığında bari söylese hastaneye götürün daha kötüsü olmasın diye..Kendini düşünüp bebeğimi tehlikeye attı 😭

Ddimassh çok geçmiş olsun bu gerçekten çok ciddi bişey inkar edilecek saklanacak bi durum değil aşırı yanlış davranmış ya başını çarpmış olsaydı ve ya kırık yerine Allah korusun ya daha da ciddi bişey olsaydı iç kanama gibi ? Küçücük bebek çok hassas . Ben de kesinlikle kimseye emanet edilmemesinden yanayım . Kimse kimsenin çocuğuna kendi çocuğu gibi sahip çıkmaz 🤷

successfulwoman Eşimde öyle söyledi.Bebeğimize senden başka kimse iyi bakamaz diye.Haklıymış.Ne bileyim ablam hemde süt annesi oğlumun 😭

Goat Ben hiç ciddi bir şey olduğunu düşünmedimki. Gaz sancısıdır dedim.Yarayı görünce bile yarasına ağlıyordur dedim.O yüzden soğukkanlı kaldım.Aklımın ucuna bile gelmedi.Doktor söyleyince şok geçirdim.Bilsem düştüğünü bu kadar ağlamasının normal olmadığını düşünürdüm zaten.Yok tövbeler olsun bebeğimi kucağına dahi alamaz artık.Düşürdüğü için değil sakladığı için!!!!

HurremSultan Annem babam ablama karşı çok hassas.Ben nasıl kırldığını sorduğumda sen orayı düşünme iyileşmesine bakalım diyorlar.Ona kızmıyım diye.Çıldıracağım.Ben tepkimi bundan sonra gösterdiğimde de ona değil bana yüklenecekler biliyorum.Kırılacak kadar ters düşmüş hiçmi düşünmedi susmuyor bu çocuk söyliyim hastaneye götürsünler diye.Biz götürelim dedik susmayınca.O sesini bile çıkarmadı.Panik atağının derdindeydi.Çocuğum acıdan uyuya kalsa belki fark etmeyecek hastaneye götürmeden sabaha kadar o şekilde kalıp bacağı öyle kaynayacaktı allah korusun😭😭😭 Vicdansız bencil

baileys Çocuğu değil kendini düşündü.Bencil! Kızmayalım diye hayatını tehlikeye attı bebeğimin.Fark etmeyip öyle uyutsaydık bacağı kırık şekilde kaynayıp sakat kalacaktı oğlum 😭😭

Çok çok geçmiş olsun daha küçücük bebiş ya kurban olayım onun canına ben
                        Çok pasif kalmışsın çok sakin kalmışsın ben annem babam dahi olsa ablanı saymıyorum bile başı o çekiyor elden geçirirdim verir veriştirirdim sen hayırdır hem çocuğumu düşürücen ki tamam olabilir yanlışlıkla falan ama saklamak nedir ya daha kötüsü olsa kafasını çarpsa koluda aynı şekilde olsa sen nasıl hesabını vericeksin köpek, evladım o benim ya onunda varmış çocuğu Allah sormazmı ablana aklımdan daha neler geçiyorda çok sinirlendim ben okurken bile çok sinirlendim sana hayret ediyorum şuan

Ddimassh gene iyi sakin kalabilmişsin. Eger saklamasaydı büyük tepki vermezdim bende. İnsanlık hali hayatta herşey oluyor ama birde sakladı senden. Ben olsaydım ablanın parmaklarını tek tek kırardım. Yanlış anlama düşürdügü için degil. Sakladıgı için. Böyle konular şakaya gelmez. O zaman geçirsin bakalım panikatak

Ddimassh çok geçmiş olsun 🤲 Allah’ım korumuş ya iki bebeği birden almak nedir
                          Ablanizda korkmuş ama keşke söyleseydi ilk başta olay böyle olmazdı