Merhaba hanımlar benim eşim çok yoğun çalışıyor sadece pazar günleri evde onu dışındaki günler sabah 10 aksam 10-12 çalışıyor. Oturduğum bina da eski bir bina iki çocukla ve bebek arabasıyla inip çıkmam imkansız sadece pazar günleri dışarı çıkabiliyoruz. Küçük bebeğim bir hafta önce sünnet oldu çok sıkıntılı geçti o dönem bizim için haliyle ben de bu gün kahvaltıya gidelim ben çok yoruldum dedim başta hayır dedi sonra ben gidip simit poğaça alayım sen de cay koy yumurta yap falan dedi ben de ee kahvaltı hazırlamış oluyorum zaten yine dedim. Az önce bir şey istiyor musun gidiyorum fırına dedi istemiyorum dedim ee gitmiyorum o zaman dedi ben de gitme istemiyorsan dedim bi pazar da evde oturmak istiyorum ben dedi ben de biz de bir tek pazar günü dışarı çıkıyoruz hava almak istiyoruz dedim. Tek bir gün evdeyim onda da surat asıyorsun çok bencilsin diyip gitti. Cidden merak ediyorum sizce bencil miyim?

Bibebekbianne Bence dışarıya çıkmak veya evde kalmak önemli değil…
    Önemli olan kaliteli vakit geçirebilmektir.Mesela bı pazar dışarı çıkın bı pasr evde takılın veya sabah evde takılın ikindi gibi çayı kahveyi alın sahil kenarı dere kenarı vs güzel bir yere gidip kaliteli zaman geçirin …
    İkinizinde yaptığı bencilik değil fikir ayrılığı orta yolu bulup güzel zmn geçirin.

Smartlady evde kaldığımız zaman sürekli benim onu uyarmam gerekiyor ama bulduğu her fırsatta telefonu alıyor eline sürekli çocuklarla oynar mısın şu telefonu bırakır mısın diyip duruyorum. En azından dışarı çıkınca çocuklar hava alıyor enerjilerini atıyorlar ki kaç kere bende dedim kahvemizi yapalım gidelim hiç değil çocuk parkında oturalım diye evde kalmak istiyor hava sıcak diyor ben de tüm hafta evde olduğum için iki çocukla çok yıpranıyorum artık

Bibebekbianne canım benim eşi çok çalışan kadınların ortak sorunu bu ne yazık ki.
        Olaya şöyle baksanız biraz anlayacaksınız birbirinizi
        o sürekli dışarda evi özlüyor boş oturmaya özlüyor sen sürekli evdesin dışarı çıkmayı yürümeyi özlüyorsun
        Yaptığınız şey kesinlikle bencillik değil fikir ayrılığı ve ihtiyaç farklılığı
        Arkadaşın ailen falan yokmu yakında onlarla zaman geçir Kendin kendine vakit ayır canım. Üşenme çık dışarı gez toz sana neden çıktın diyemez yaa

Bibebekbianne Kırın bu cesaretsizliği canım onlar içinde durum senden çok farklı değil başlarda zor gelir ama sonra takmamaya başlıyorsun çok güzel vakit geçiriyorsun arkadaşlarınla

Bibebekbianne kusura bakma ama böyle erkeklerden nefret ediyorum. sonuna kadar haklısın ama sana acaba haksız mıyım dedirtiyor. narsist bir kişilik tamamen. hayır tatlım sen haksız değilsin dibine kadar haklısın pazar günleri erkeklerin evde yatma günü değildir , pazar günleri ailecek aktivite sosyalleşme günüdür

Bibebekbianne cocukla gidebiliceginiz yerlere gidin bazi kafelerde çocuklar için oyun alanlari var bu tarz kafe secin